OVK Stockholm

Vår Kunskap – Din Trygghet
Offertförfrågan

OVK-besiktning och ventilationsrengöring

OVK står för obligatorisk ventilationskontroll och är något som ska utföras regelbundet. OVK är även något som ska göras innan ett ventilationssystem tas i bruk för första gången. Syftet med en OVK är att säkerhetsställa att inomhusklimatet är som det ska och att ventilationssystemen fungerar. En OVK måste utföras av en certifierad kontrollant som också ska komma med förslag för hur man kan minimera ventilationens energiåtgång utan att kompromissa med resultatet. Vi på Aerius utför förstklassig OVK-besiktning i Stockholm i alla typer av fastigheter: från stora kommersiella byggnader, hotell och sjukhus, till mindre fastigheter och privatbostäder. Inga uppdrag är för stora eller för små för oss på Aerius! Förutom OVK så erbjuder vi även andra tjänster, t.ex. ventilationsrengöring i Stockholm.

VÅRA TJÄNSTER

Ventilationsservice

Vi utför service på alla system och fastigheter. Bostadsrättsföreningar, Villor, Hotell, Fastigheter etc. 

Felsökning

Vid problem med ventilation kan vi felsöka hela systemet till fast pris beroende på omfattning av felsökningen.

Projektering

Är man i tankarna på att renovera huset och riva väggar eller ifall man vill uppgradera sitt ventilationssystem kan vi projektera kostnadsfritt ifall det rör sig om ett mindre objekt.

OVK Besiktning

Vi utför OVK på riksnivå och kan därmed göra OVK kontroller på samtliga byggnader som har skyldighet att göra det. 

KOSTNADSFRI OFFERTFÖRFRÅGAN

Fyll i era kontaktuppgifter nedan eller kontakta oss direkt på telefonnummer 08-400 255 53.

OVK-besiktning Stockholm

Varför välja Aerius för OVK i Stockholm?

Det finns fler firmor än oss som sysslar med OVK-besiktning i Stockholm. Här är några anledningar till varför du bör välja just oss för jobbet:

  • Vi är noggranna. Syftet med en OVK är som sagt att säkerhetsställa att inomhusklimatet är bra och att ventilationen fungerar som det ska, men även att minimera energiåtgången. Genom att vara oerhört noggranna när vi arbetar så ser vi till varje liten detalj. På så sätt tar vi hänsyn till varje del av ventilationen när vi utför en OVK i Stockholm. Detta gör i sin tur att besiktningen utförs så bra som möjligt och att vi på allra bästa sätt kan minska ventilationens energiåtgång.    
  • Vår kommunikation. Något som vi märkt att våra kunder uppskattar är att vi är raka i vårt sätt att kommunicera. När vi utför en OVK-besiktning i Stockholm så ser vi alltid till att låta kunden hänga med i processen. Vi förklarar utförligt vad vi upptäckt under OVK:n och självklart även hur vi tänker gå vidare efter besiktningen. Genom att hålla kunden informerad och uppdaterad skapar vi en trygghet som gör att kunden kan koppla av.
  • Våra många nöjda kunder. Ibland tillåter vi oss själva att skryta om att vi faktiskt är ett av de företag i branschen med absolut högst kundnöjdhet. Och detta trots att vi endast funnits sedan 2015. Vår höga kundnöjdhet är självklart något vi är mycket stolta över och samtidigt något som vi alltid kommer kämpa hårt för att upprätthålla. Att vi får så många fina ord och så mycket beröm tror vi helt enkelt är ett tecken på att vi faktiskt kan det här med OVK i Stockholm.

Kontakta oss för OVK-besiktning i Stockholm!

Oavsett om du det gäller OVK eller ventilationsrengöring i Stockholm så ser vi fram emot att få hjälpa till.  Det är helt enkelt bara att ta kontakt med oss så går vi vidare därifrån. Vi ser fram emot att höra från dig, varmt välkommen till Aerius!