Ventilation Vasastan

Bra ventilation för er i Vasastan

Vilken funktion fyller egentligen ventilation? För många så är detta en ren icke-fråga och detta som en logisk följd av att man tar sin ventilation för givet - oavsett om det handlar om jobbet, om bostaden eller om skolan. Frågan är emellertid mer komplex och viktigare än så. Rätt ventilation är att förutsättning för att kunna prestera och nå sitt absoluta max och för att slippa bli sjuk.

Har du en sämre ventilation i din lägenhet i Vasastan än förväntat så är detta en fråga att ta vidare till din BRF eller till din fastighetsägare. Sämre ventilation leder nämligen till dålig koncentrationsförmåga, huvudvärk, sämre fokus samt till en ökad risk för allergier, ihållande förkylningar och, på sikt, astma. Därför är ventilation viktig och det är därför vi verkligen brinner för denna fråga. Vi på Aerius åtar oss alla tänkbara uppdrag som har med ventilation att göra och vi gör detta över hela Stockholm med omnejd - Vasastan, Haninge, Huddinge och så vidare.

Står du som fastighetsägare i Vasastan inför en OVK-besiktning där din ventilation, enligt lag, ska besiktigas så är vi på Aerius ett certifierat företag för ändamålet och skulle er BRF behöva en pålitlig och kostnadseffektiv partner för service av ventilationen så är vi definitivt ett företag att kontakta. Vår kunskap om ventilation är din trygghet.

Varför ska du se över din ventilation?

breathing-at-home

Vi nämnde OVK-besiktning ovan. Det betyder Obligatorisk Ventilations Kontroll och det är något som gäller för alla fastigheter, villor och lokaler i Sverige. Beslutet om OVK är klubbat på Riksdagsnivå och detta som en följd av att man upptäckte att fastigheter i Sverige hade för undermålig ventilation som ledde till sjukdomar på människor och skador på fastigheter.

Detta skedde 1991 och sedan dess så har man varit tvungen att - på givet datum och inom given tidsintervall - se kontakta en certifierad firma för en omfattande kontroll av den egna ventilationen. Det har gett effekt och idag så ser det avsevärt mycket bättre ut gällande denna fråga.

Oavsett om du som villaägare har sämre ventilation eller om det handlar om ventilationen på din arbetsplats - eller barnens skola - så kommer det att medföra negativa konsekvenser som påverkar din förmåga att prestera.

Varje dag så andas en vuxen människa in luft som motsvarar trettio kilo - något som kan omvandlas till ett kilo mat. Du tänker garanterat på vad som ligger på tallriken, eller hur? Men hur ser luften ut i Vasastan och hur mycket dålig luft får du i dig även inomhus, i ditt eget hem? Vi på Aerius ser till att du hela tiden får en frisk, fräsch och cirkulerande luft som håller dig piggare och som inte gör dig sjuk. Välkommen till Aerius!

Ventilationsfirmans Bil