Ventilation Vasastan

Vår Kunskap – Din Trygghet
Offertförfrågan

Bra ventilation för er i Vasastan

Vilken funktion fyller egentligen ventilation? För många så är detta en ren icke-fråga och detta som en logisk följd av att man tar sin ventilation för givet - oavsett om det handlar om jobbet, om bostaden eller om skolan. Frågan är emellertid mer komplex och viktigare än så. Rätt ventilation är att förutsättning för att kunna prestera och nå sitt absoluta max och för att slippa bli sjuk. 

Har du en sämre ventilation i din lägenhet i Vasastan än förväntat så är detta en fråga att ta vidare till din BRF eller till din fastighetsägare. Sämre ventilation leder nämligen till dålig koncentrationsförmåga, huvudvärk, sämre fokus samt till en ökad risk för allergier, ihållande förkylningar och, på sikt, astma. Därför är ventilation viktig och det är därför vi verkligen brinner för denna fråga. Vi på Aerius åtar oss alla tänkbara uppdrag som har med ventilation att göra och vi gör detta över hela Stockholm med omnejd - Vasastan, Haninge, Huddinge och så vidare. 

Står du som fastighetsägare i Vasastan inför en OVK-besiktning där din ventilation, enligt lag, ska besiktigas så är vi på Aerius ett certifierat företag för ändamålet och skulle er BRF behöva en pålitlig och kostnadseffektiv partner för service av ventilationen så är vi definitivt ett företag att kontakta. Vår kunskap om ventilation är din trygghet. 

VÅRA TJÄNSTER

Ventilationsservice

Vi utför service på alla system och fastigheter. Bostadsrättsföreningar, Villor, Hotell, Fastigheter etc. 

Felsökning

Vid problem med ventilation kan vi felsöka hela systemet till fast pris beroende på omfattning av felsökningen.

Projektering

Är man i tankarna på att renovera huset och riva väggar eller ifall man vill uppgradera sitt ventilationssystem kan vi projektera kostnadsfritt ifall det rör sig om ett mindre objekt.

OVK Besiktning

Vi utför OVK på riksnivå och kan därmed göra OVK kontroller på samtliga byggnader som har skyldighet att göra det. 

KOSTNADSFRI OFFERTFÖRFRÅGAN

Aerius Ventilation AB
4.7
Based on 17 reviews
powered by Google
Emma
Emma
07:47 05 Jun 20
Jättebra och informativ hjälp! Snabba på att svara!
pierre nehme
pierre nehme
18:40 25 May 20
Tack så mycket Aerius Ventilation AB och Tony för grymt bra jobb, väldigt profissionelt bemötande och tänker på... alla detaljer stora som små. Jag är verkligen nöjd med resultatet båda för maskinen och för utseendet.read more
Lars Kraft
Lars Kraft
09:23 14 Feb 20
Aerius har hjälpt mig att byta värmeväxlare samt luftvärmeaggregat. Allt har gått enligt plan från initial... offertförfrågan till utfört jobb. Har genom hela projektet haft en bra dialog med projektledare för att diskutera detaljer gällande lösningen. Aerius har varit väldigt måna om att jag som kund har varit nöjd och trygg genom hela processen.Jag kan rekommendera Aerius till andra kunder.read more
Bashar Mansour
Bashar Mansour
15:05 28 Jan 20
Otroligt nöjd med deras arbete, kundservice och jobbet de slutförde. De installerade ett FTX-system och drog nya... till- och frånluftskanaler i hela huset. De arbetade helt enligt plan och höll vad dem lovade. Kunde inte bli bättre!De flyttade ut aggregatet till garaget på önskemål från mig efter att ha monterat den på en plats jag först önskade mig. Krångligt och mekkigt men de tog på sig att göra det för att göra mig nöjd. Super!read more
Maroun Sleiman
Maroun Sleiman
11:13 02 Jan 20
Jag hade nibe fighter där ventilationssytem satt ihop värmepumpen. Vi bytte till bergvärme och det blev akutellt med... att ha en separat ventilationssytem för in och ut luft. Aerius offert var bra och de gjorde mycket bra jobb. Det som var extra bra med dem är att de samarbetade otroligt bra med firman som installerade bergvärmen. Platsen i tvättsugan är liten och vi behövde få plats för den nya bergvärme pumpen och luft aggregatet. De kom flera gånger, de träffade bergvärme företaget. Först sade vi att det luft aggregatet ska sitta på sidan, men sen när det var dags att installera bergvärmepumen så insåg vi att vi behöver ha den på en annan plats. De lyssnade på oss, gjorde som vi ville utan att ändra på kostnaden. Vdn Tony är mycket trevlig och är villig att lyssna.read more
See All Reviews

Fyll i era kontaktuppgifter nedan eller kontakta oss direkt på telefonnummer 08-400 255 53.

Ventilation Vasastan

Varför ska du se över din ventilation? 

Vi nämnde OVK-besiktning ovan. Det betyder Obligatorisk Ventilations Kontroll och det är något som gäller för alla fastigheter, villor och lokaler i Sverige. Beslutet om OVK är klubbat på Riksdagsnivå och detta som en följd av att man upptäckte att fastigheter i Sverige hade för undermålig ventilation som ledde till sjukdomar på människor och skador på fastigheter. 

Detta skedde 1991 och sedan dess så har man varit tvungen att - på givet datum och inom given tidsintervall - se kontakta en certifierad firma för en omfattande kontroll av den egna ventilationen. Det har gett effekt och idag så ser det avsevärt mycket bättre ut gällande denna fråga. 

Oavsett om du som villaägare har sämre ventilation eller om det handlar om ventilationen på din arbetsplats - eller barnens skola - så kommer det att medföra negativa konsekvenser som påverkar din förmåga att prestera. 

Varje dag så andas en vuxen människa in luft som motsvarar trettio kilo - något som kan omvandlas till ett kilo mat. Du tänker garanterat på vad som ligger på tallriken, eller hur? Men hur ser luften ut i Vasastan och hur mycket dålig luft får du i dig även inomhus, i ditt eget hem? Vi på Aerius ser till att du hela tiden får en frisk, fräsch och cirkulerande luft som håller dig piggare och som inte gör dig sjuk. Välkommen till Aerius!