Ventilationsföretag Stockholm

Vår Kunskap – Din Trygghet
Offertförfrågan

Professionell ventilationsfirma

Behöver du i Stockholm hjälp med ventilationen? Kanske är det något som krånglar, kanske det är dags att uppgradera ventilationen eller dags för en OVK-besiktning? Oavsett vad så finns Aerius här för att hjälpa dig! Vi är en ventilationsfirma i Stockholm som är experter på allt som har med ventilation att göra. Vi är ett av ventilationsföretagen med absolut högst kundnöjdhet i branschen och vår kundbas sträcker sig från privatpersoner till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

VÅRA TJÄNSTER

Ventilationsservice

Vi utför service på alla system och fastigheter. Bostadsrättsföreningar, Villor, Hotell, Fastigheter etc. 

Felsökning

Vid problem med ventilation kan vi felsöka hela systemet till fast pris beroende på omfattning av felsökningen.

Projektering

Är man i tankarna på att renovera huset och riva väggar eller ifall man vill uppgradera sitt ventilationssystem kan vi projektera kostnadsfritt ifall det rör sig om ett mindre objekt.

OVK Besiktning

Vi utför OVK på riksnivå och kan därmed göra OVK kontroller på samtliga byggnader som har skyldighet att göra det. 

KOSTNADSFRI OFFERTFÖRFRÅGAN

Fyll i era kontaktuppgifter nedan eller kontakta oss direkt på telefonnummer 08-400 255 53.

Ventilationsföretag Stockholm

Varför välja just Aerius?

Det finns en rad ventilationsföretag i Stockholm, och här följer några anledningar till varför du bör välja just oss:  

  • Vi är noggranna. Eftersom det är mycket som ingår i ett välfungerande ventilationssystem så lägger vi tonvikt på noggrannhet när vi arbetar. Vår idé är helt enkelt att aldrig lämna ett arbete utan att veta att vi gjort allt vi kan för att resultatet ska bli så bra som bara möjligt.
  • Kommunikationen. Vi tycker att en god kommunikation med kunden är a & o för en bra arbetsprocess. Vid exempelvis en ventilationsservice så ser vi alltid till att förklara ingående för kunden exakt vad det är med ventilationen som krånglar, och självklart hur vi tänker att vi ska åtgärda det. Genom att låta kunden hänga med i våra tankegångar så genereras en uppskattad trygghet.  
  • Våra många nöjda kunder. Det finns nog inget bättre för ett företag än att veta att man har så många nöjda kunder bakom sig. Vår stora kundnöjdhet är något vi är otroligt stolta över och något som vi alltid kommer kämpa för att upprätthålla.

Kontakta oss för att anlita en ventilationsfirma i Stockholm!

För vidare information eller för att anlita oss så är det bara att du kontaktar oss! Är det så att du funderar på att renovera huset eller vill uppgradera ventilationssystemet så erbjuder vi en kostnadsfri projektering förutsatt att det rör sig om ett mindre objekt. Vi ser fram emot att höra från dig, varmt välkommen till Aerius!