Ventilationsservice Uppsala

Vår Kunskap – Din Trygghet
Offertförfrågan

Aerius ventilationsservice

Behöver du ventilationsservice i Uppsala? Det fixar vi på Aerius! Vi är ett företag med stor expertis som utför ventilationsservice och ventilationsrengöring i Uppsala. Något vi är mycket stolta över är att vi är ett av de företag med absolut högst kundnöjdhet i branschen. Det tror vi är ett tecken på att vi faktiskt kan det här med ventilationsservice i Uppsala.  

VÅRA TJÄNSTER

Ventilationsservice

Vi utför service på alla system och fastigheter. Bostadsrättsföreningar, Villor, Hotell, Fastigheter etc. 

Felsökning

Vid problem med ventilation kan vi felsöka hela systemet till fast pris beroende på omfattning av felsökningen.

Projektering

Är man i tankarna på att renovera huset och riva väggar eller ifall man vill uppgradera sitt ventilationssystem kan vi projektera kostnadsfritt ifall det rör sig om ett mindre objekt.

OVK Besiktning

Vi utför OVK på riksnivå och kan därmed göra OVK kontroller på samtliga byggnader som har skyldighet att göra det. 

KOSTNADSFRI OFFERTFÖRFRÅGAN

Fyll i era kontaktuppgifter nedan eller kontakta oss direkt på telefonnummer 08-400 255 53.

Ventilationsrengöring Uppsala

Varför välja just Aerius för ventilationsservice i Uppsala?

Anledningarna till varför du bör välja oss är många. Nedan följer några:   

  • Vår noggrannhet. Vi tar alltid an vårt jobb med passion och noggrannhet. Vår idé är att aldrig lämna ett arbete innan vi vet att vi gjort allt vi kunnat för att det ska bli så bra som möjligt. När vi utför ventilationsrengöring i Uppsala ser vi därför till att rengöra så grundligt det bara går, och vi behandlar ventilationssystemet som om det vore vårt eget.  
  • Kommunikationen. Något som är oerhört viktigt för oss är kommunikationen med våra kunder. När vi gör en ventilationsservice låter vi dig alltid veta exakt varför ventilationen krånglar, och självklart berättar vi för dig hur vi löser problemet. På så sätt blir distansen mellan oss och våra kunder mindre, vilket resulterar i en uppskattad trygghet.  
  • Våra många nöjda kunder. Som tidigare nämnts är vi ett av de företag i branschen med högst kundnöjdhet. Det tror vi är ett tecken på att vi vet vad vi gör, och det är även något som vi alltid kommer kämpa hårt för att upprätthålla.

Kontakta oss för ventilationsservice i Uppsala!

Ifall du har några frågor om oss eller vill sätta bollen i rullning så är det bara att du hör av dig till oss! Vi finns alltid här för att hjälpa dig med allt som har med ventilationsservice och ventilationsrengöring i Uppsala att göra. Vi hörs och varmt välkommen till Aerius!