Ventilation i Dalarnas län2023-08-31T17:29:13+01:00

Ventilation Dalarna

Ditt ventilationsföretag i Dalarna

Bor du i Dalarna och behöver hjälp med ventilation? Vi utför alla typer av ventilationsarbeten i hela Dalarnas län, allt från installation till service och reparationer. Aerius Ventilation har mångårig erfarenhet av att hjälpa privatpersoner och företag till ett bättre inomhusklimat. Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett kostnadsfritt platsbesök.

Hälsosamt inomhusklimat med rätt ventilation i Dalarna

I Sverige spenderar vi en stor del av våra liv inomhus, både hemma och på arbetet. Därför är det viktigt att ha en fungerande ventilationslösning som ger frisk och hälsosam luft, året runt. Annars är risken stor att huset drabbas av fukt och mögel som på sikt kan påverka hälsan.

Om du upplever problem med stillastående och dålig luft ska du kontakta oss för en genomgång att din befintliga ventilation. Vi hjälper både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Dalarna att få ett bättre inomhusklimat. Ibland kan det räcka med att installera takfläktar och ventiler för att öka cirkulationen, och ibland behövs större åtgärder. Vi gör alltid ett platsbesök för att ta reda på bästa lösningen utifrån era behov och förutsättningar.

Ventilation i Borlänge och Falun

Vi erbjuder allt inom ventilation, värme och kyla för dig som bor i Borlänge, Falun eller någon annanstans i Dalarnas län. Våra skräddarsydda lösningar säkerställer att du får ett optimalt luftflöde och en fungerande ventilation, oavsett vilken typ av bostad eller fastighet du har.

Utifrån de problem du upplever hittar vi ett system eller lösning som passar dig. Här är några exempel på tjänster som vi utför:

För oss är det viktigt med kvalitativa produkter som håller längre. Därför samarbetar vi med marknadsledande leverantörer inom ventilation, bland annat Swegon, Östberg och Systemair.

Vill du ha hjälp med din ventilation? Kontakta oss idag för att boka in ett kostnadsfritt platsmöte!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till [email protected]. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation och inomhusklimat

Vanliga frågor om ventilation i Dalarna

Hur snabbt tar det att få hjälp med min ventilation i Dalarna?2022-06-29T13:05:15+01:00

På Aerius erbjuder vi snabbt arbete och vanligtvis blir allting klart inom 1-2 månader. Vi kan även hjälpa till inom ett par veckor vid akut hjälp.

Går det att dela upp betalningen när jag beställer ventilationsarbete i Dalarna?2022-06-29T13:05:44+01:00

Ja! Som privatkund hos oss kan du dela upp betalningen helt räntefritt på antingen 12 eller 24 månader. Vi har även ett samarbete med Svea Ekonomi där vi kan erbjuda en förmånlig finansering. Här kan du läsa mer.

Ventilation Dalarna – Vad är era tjänster?2022-06-29T13:06:13+01:00

Vi har erfarna ventilationsmontörer och tekniker som kan hjälpa till med stora såväl som små ventilationsarbeten. Vi erbjuder alltid  skräddarsydda lösningar för att uppfylla dina behov och önskemål. Här hittar du en översikt av våra tjänster.