Ventilation Dalarna

Ditt lokala ventilationsföretag i Dalarna

Bor du i Dalarna och behöver hjälp med ventilation? Vi utför alla typer av ventilationsarbeten i hela Dalarnas län, allt från installation till service och reparationer. Aerius Ventilation har mångårig erfarenhet av att hjälpa privatpersoner och företag till ett bättre inomhusklimat. Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett kostnadsfritt platsbesök.

Få en offert

Hälsosamt inomhusklimat med rätt ventilation

I Sverige spenderar vi en stor del av våra liv inomhus, både hemma och på arbetet. Därför är det viktigt att ha en fungerande ventilationslösning som ger frisk och hälsosam luft, året runt. Annars är risken stor att huset drabbas av fukt och mögel som på sikt kan påverka hälsan.

Om du upplever problem med stillastående och dålig luft ska du kontakta oss för en genomgång att din befintliga ventilation. Vi hjälper både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Dalarna att få ett bättre inomhusklimat. Ibland kan det räcka med att installera tak-fläktar och ventiler för att öka cirkulationen, och ibland behövs större åtgärder. Vi gör alltid ett platsbesök för att ta reda på bästa lösningen utifrån era behov och förutsättningar.

Ventilation i Borlänge och Falun

Vi erbjuder allt inom ventilation, värme och kyla för dig som bor i Borlänge, Falun eller någon annanstans i Dalarnas län. Våra skräddarsydda lösningar säkerställer att du får ett optimalt luftflöde och en fungerande ventilation, oavsett vilken typ av bostad eller fastighet du har.

Utifrån de problem du upplever hittar vi ett system eller lösning som passar dig. Här är några exempel på tjänster som vi utför:

För oss är det viktigt med kvalitativa produkter som håller längre. Därför samarbetar vi med marknadsledande leverantörer inom ventilation, bland annat Swegon, Östberg och Systemair.

Vill du ha hjälp med din ventilation? Kontakta oss idag för att boka in ett kostnadsfritt platsmöte!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet. Vi är därför stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare liv. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Önskar du en offert? Fyll i nedan formulär så återkommer vi till dig inom kort.
Choose File
Tack för ditt meddelande. Vi behandlar ditt ärende och återkommer till dig inom kort.
Det uppstod ett fel när vi försökte skicka ditt meddelande. Försök igen senare eller kontakta oss via e-post info@aerius.se.

Vanliga frågor

Vi är ett stort team och oftast kan vi komma ut till dig redan inom 2-3 veckor för utförande, beroende på omfattning av arbete.
Det går bra att ringa 08-400 255 53 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar inom 24 timmar via e-post.-
Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. För oss är inga projekt för stora eller för små.

Aerius