Ventilation bostadsrätt

Allt inom ventilation för BRF

Behöver er bostadsrättsförening hjälp med att säkerställa att ni har god ventilation i hela fastigheten? Vi är experter på allt inom ventilation, värme och kyla, så oavsett om ni behöver hjälp med att välja ventilationssystem eller att underhålla befintliga system så är vi rätt val. Hos oss får ni en skräddarsydd helhetslösning som passar just er förening.

Få en offert
BRF

Löpande service och underhåll

För att säkerställa att er bostadsrättsförening har frisk luft och ett gott inomhusklimat är det viktigt att underhålla ventilationssystemet regelbundet. Annars finns det risk för att fastigheten drabbas av mögel, dålig lukt och fuktproblem som i sin tur kan leda till hälsoproblem.

I en bostadsrättsförening är det styrelsen som ansvarar för att ventilationen fungerar som den ska och att det görs löpande underhåll.

Spara pengar med rätt ventilation

Ett välfungerande ventilationssystem ger inte bara en ren och frisk inomhusluft utan sparar dessutom pengar. Genom att exempelvis byta filter och kontinuerligt genomföra service på ventilationen minskar ni era energikostnader. Ett bra första steg är att göra en översyn av det befintliga ventilationssystemet. Därefter får ni ett förslag på vilka åtgärder som krävs för att uppnå en mer energieffektiv ventilation.

Ventilation bostadsrätt – därför ska du välja oss

Aerius Ventilation har mångårig erfarenhet av att installera, underhålla och reparera olika typer av ventilationssystem. Utöver det genomför vi även filterbyten, OVK-besiktning och radonsanering.

Vi arbetar bland annat med leverantörer som Swegon, Systemair och Östberg. Hos oss får er bostadsrättsförening helt enkelt en komplett ventilationslösning, så att ni alltid har ren och frisk luft.

Anlita oss och få:

  • Snabb och pålitlig service
  • Dedikerad projektledare
  • Proffsigt bemötande

Behöver ni hjälp med ventilationen i er bostadsrättsförening? Be om en offert så återkommer vi inom kort!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet. Vi är därför stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare liv. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Önskar du en offert? Fyll i nedan formulär så återkommer vi till dig inom kort.
Choose File
Tack för ditt meddelande. Vi behandlar ditt ärende och återkommer till dig inom kort.
Det uppstod ett fel när vi försökte skicka ditt meddelande. Försök igen senare eller kontakta oss via e-post info@aerius.se.

Vanliga frågor

Vi är ett stort team och oftast kan vi komma ut till dig redan inom 2-3 veckor för utförande, beroende på omfattning av arbete.
Det går bra att ringa 08-400 255 53 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar inom 24 timmar via e-post.-
Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. För oss är inga projekt för stora eller för små.

Aerius