Ventilation bostadsrätt

Allt inom ventilation för BRF

Behöver er bostadsrättsförening hjälp med att säkerställa att ni har god ventilation i hela fastigheten? Vi är experter på allt inom ventilation, värme och kyla, så oavsett om ni behöver hjälp med att välja ventilationssystem eller att underhålla befintliga system så är vi rätt val. Hos oss får ni en skräddarsydd helhetslösning som passar just er förening.

BRF

Löpande service och underhåll

För att säkerställa att er bostadsrättsförening har frisk luft och ett gott inomhusklimat är det viktigt att underhålla ventilationssystemet regelbundet. Annars finns det risk för att fastigheten drabbas av mögel, dålig lukt och fuktproblem som i sin tur kan leda till hälsoproblem.

I en bostadsrättsförening är det styrelsen som ansvarar för att ventilationen fungerar som den ska och att det görs löpande underhåll.

Spara pengar med rätt ventilation

Ett välfungerande ventilationssystem ger inte bara en ren och frisk inomhusluft utan sparar dessutom pengar. Genom att exempelvis byta filter och kontinuerligt genomföra service på ventilationen minskar ni era energikostnader. Ett bra första steg är att göra en översyn av det befintliga ventilationssystemet. Därefter får ni ett förslag på vilka åtgärder som krävs för att uppnå en mer energieffektiv ventilation.

Ventilation bostadsrätt – därför ska du välja oss

Aerius Ventilation har mångårig erfarenhet av att installera, underhålla och reparera olika typer av ventilationssystem. Utöver det genomför vi även filterbyten, OVK-besiktning och radonsanering.

Vi arbetar bland annat med leverantörer som Swegon, Systemair och Östberg. Hos oss får er bostadsrättsförening helt enkelt en komplett ventilationslösning, så att ni alltid har ren och frisk luft.

Anlita oss och få:

  • Snabb och pålitlig service
  • Dedikerad projektledare
  • Proffsigt bemötande

Behöver ni hjälp med ventilationen i er bostadsrättsförening? Be om en offert så återkommer vi inom kort!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation