Ventilation Falun2022-09-21T13:17:41+01:00

Ventilation Falun

Ditt ventilationsföretag i Falun

Aerius Ventilation erbjuder allt inom ventilation för dig som bor i Falun med omnejd. Med vår kunskap och erfarenhet ser vi till att såväl privatpersoner som företag och fastighetsägare får en fungerande ventilation. Alla kunder har olika behov, därför erbjuder vi alltid skräddarsydda lösningar utifrån de problem du upplever. Kontakta oss idag så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök, varefter vi återkommer med en offert.

Allt inom ventilation i Falun

För dig som bor i Falun erbjuder vi helhetslösningar inom ventilation, värme och kyla. Våra tjänster inkluderar bland annat:

  • FTX-system – Installation eller byte av befintligt FTX-system
  • Filterbyte – För alla typer av ventilationssystem
  • Radonsanering – Minskar radonhalten i din bostad eller fastighet
  • Ventilationsservice – För alla typer av anläggningar och frånluftsvärmepumpar.

Våra erfarna projektledare, montörer och installatörer kan hjälpa till med det mesta inom ventilation. Med vår hjälp får du en långsiktigt lösning som är anpassad efter dina behov och din plånbok. Våra medarbetare ger dessutom tips och råd på hur du kan förbättra din ventilation och din inomhusluft. Vi föreslår energibesparande åtgärder, som i längden minskar dina kostnader.

Frisk och hälsosam luft inomhus

I Sverige spenderar vi en stor tid av vårt liv inomhus, både i hemmet, skolan och på arbetsplatsen. För att vi ska må bra och trivas är det viktigt att luften håller hög kvalitet och är fri från farliga partiklar. En fungerande ventilation är därför helt avgörande för vår hälsa.

Speciellt många äldre hus och fastigheter kan ha problem med instängd och dålig luft. Här finns det goda möjligheter att med enkla medel förbättra inomhusklimatet. Om du bor i Falun, eller närliggande städer som Borlänge och Rättvik, ska du kontakta oss så bokar vi in ett kostnadsfritt och förutsättningslöst platsbesök. Med oss får du frisk och hälsosam luft på nolltid!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation

Vanliga frågor om ventilation i Falun

Vad gör ett FTX system?2022-06-30T16:49:04+01:00

Ett FTX system är ett flexibelt och kostnadseffektivt till- och frånluftssystem med inbyggd värmeåtervinning. Den varma frånluften används till att värma upp den kalla tilluften. På så sätt sparar du energi samtidigt som du får ett bättre inomhusklimat. Om du funderar på att investera i ett nytt ventilationssystem är FTX ett smart val. Här kan du läsa mer om vilka leverantörer och aggregat som vi vanligtvis arbetar med. 

Kan ni kontrollera ventilation i min villa i Falun?2022-06-30T16:48:11+01:00

Ja, vi kan absolut hjälpa dig att kontrollera inomhusluften och hur bra ventilationen fungerar i din villa. Det finns ett par saker du kan göra själv först för att testa ventilationen. Läs vårt blogginlägg Dålig luft hemma? Så här testar du din ventilation för att lära dig mer. 

Ventilation Falun – Vilka tjänster erbjuder ni?2022-09-15T22:50:01+01:00

På Aerius ventilationsfirma erbjuder vi ett komplett utbud av ventilationsarbeten. Vi hjälper till med allt från att kontrollera ventilation till att installera eller renovera ventilationssystem. Vi kan även utföra byte av gamla FTX-Aggregat, rengöring, intrimning och mycket mer.