Kontakta oss på Aerius Ventilation

Experter på ventilation

När du kontaktar oss har du tagit ditt första steg till en bättre ventilation och ett mer hälsosamt inomhusklimat. Vi genomför såväl nyinstallationer som reparationer samt service och underhåll. Oavsett dina behov så har vi en lösning som passar dig. Vi hjälper privatpersoner, företag och fastighetsägare med alla typer av ventilationsarbeten.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert, rådgivning eller konsultation. Ring, skicka e-post eller fyll i formuläret så hör av oss inom kort. Vi svarar alltid på e-post inom 24 timmar.

Tack för ditt meddelande. Vi behandlar ditt ärende och återkommer till dig inom kort.
Det uppstod ett fel när vi försökte skicka ditt meddelande. Försök igen senare eller kontakta oss via e-post info@aerius.se.

FAQ

Vi är ett stort team och oftast kan vi komma ut till dig redan inom 2-3 veckor för utförande, beroende på omfattning av arbete.

Det går bra att ringa 08-400 255 53 eller skicka e-post till info@aerius.se Vi återkopplar inom 24 timmar via e-post.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. För oss är inga projekt för stora eller för små.