Ventilation Borlänge2022-09-21T13:11:38+01:00

Ventilation Borlänge

Allt för din ventilation i Borlänge

Vi på Aerius Ventilation hjälper dig med alla dina ventilationsbehov i Borlänge och närliggande orter. Med lång erfarenhet och stort kundfokus ser vi till att hitta den lösning som passar dig, din bostad eller fastighet bäst. Oavsett om det handlar om FTX-System, ventilationsrengöring eller reparation kan vi hjälpa dig. Vi vänder oss till både privatpersoner, företag och fastighetsägare.

Friskare inomhusklimat med god ventilation

Att ha god ventilation är en förutsättning för frisk luft och ett hälsosamt inomhusklimat. Förutom att vi människor mår bättre innebär det även en minskad risk för fukt- och mögelskador på fastigheten. Det kan därför vara väl värt att göra mätningar för att se om ventilationen behöver justeras eller byggas ut. Med rätt ventilationslösning finns det också goda möjligheter att spara på dina energikostnader.

Ibland räcker det med en enklare service eller installation av utökad mekanisk frånluft, medan det i andra fall kan behövas ett mer omfattande arbete. Oavsett vilka åtgärder som krävs så hjälper vi på Aerius Ventilation dig att få den mest kostnadseffektiva lösningen för dina behov.

Ventilation i Borlänge och Falun för fastighetsägare

Som fastighetsägare finns det krav på att återkommande kontrollera att fastigheten har ett gott inomhusklimat, en så kallad OVK (Obligatorisk Ventilationskontroll). Både denna OVK och eventuella efterföljande åtgärder kan vi på Aerius Ventilation hjälpa dig med. Utöver detta erbjuder vi även tjänster såsom filterbyten, installation av mekanisk frånluft eller FTX-system.

När du anlitar oss för ventilation i Borlänge får du:

  • Kostnadsfritt besök med tydlig offert
  • Mångårig erfarenhet och kunskap
  • Skräddarsydda ventilationslösningar
  • En proffsig partner som finns med dig hela vägen

Vill du ha ett bättre inomhusklimat? Varmt välkommen till oss på Aerius – vi har passion för ventilation!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Vanliga frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation

Vanliga frågor om ventilation i Borlänge

Hur ofta bör jag genomföra en ventilationsservice?2022-06-27T13:53:22+01:00

Vi rekommenderar att du gör en service minst vart tredje år. På den tiden byggs smuts upp i systemet som kan minska effektiviteten med hela 30%. Har du husdjur kan du behöver göra en ventilationsservice oftare än så. Om du bor i Borlänge och behöver hjälp att se över din ventilation ska du höra av dig till oss. 

Hur lång är väntetiden för att få hjälp med ventilation i Borlänge?2022-06-30T16:49:54+01:00

Har du ett akut problem så hjälper vi dig oftast inom 1-2 veckor. I vanliga fall tar det dock ca 1-2 månader att åtgärda ett ventilationsproblem. Hör av dig till oss så bokar vi in ett kostnadsfritt platsbesök och ger dig en uppskattad tidsplan. 

Vilka ventilationsproblem åtgärdar ni i Borlänge?2022-06-27T13:50:22+01:00

Aerius är en ventilationsfirma som erbjuder full service, vilket innebär att vi åtar oss alla typer av ventilationsarbeten. Oavsett om det är torr eller fuktig luft, självdrag som inte fungerar eller smutsiga ventilationskanaler så kan vi hjälpa till. Kontakta oss för mer information.