Ventilationsmontör

Ventilationsmontör

Vill du ha jobb som ventilationsmontör?

Är du en ventilationsmontör som söker efter nya utmaningar? Då har du kommit till rätt företag. Vi ser gärna att söker jobbet som ventilationsmontör på Aerius Ventilation och går med i vårt härliga team. Här blir du del av en kompetent arbetsgrupp samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Att arbeta som ventilationsmontör är både roligt och omväxlande. Yrket är varierande då varje dag har sina egna utmaningar. Varje projekt börjar med en analys, följt av planering, utförande av själva installationen och kvalitetssäkring. Vi är stolta över vårt arbete och ser alltid till att våra kunder får bästa möjliga ventilation till sina hus och anläggningar.

Arbetsuppgifter som ventilationsmontör

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara att installera och montera ventilationsanläggningar hos både privatpersoner som företag. Utöver detta ingår uppgifter som injustering av luftflöde, rördragning, felsökning, ventilationsservice och så klart övrigt ventilationsarbete.

Aerius Ventilation har idag ett av branschens högsta betyg när det gäller kundnöjdhet. Vi är därför extra måna om att du som söker har ett trevligt bemötande mot våra kunder. För att trivas i rollen ser vi att du är social, utåtriktad och har en god samarbetsförmåga, precis som resten av teamet på Aerius Ventilation.

Lediga jobb ventilationsmontör

Just nu har vi lediga jobb som ventilationsmontör hos oss på Aerius. Här får du ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter tillsammans med kompetenta och trevliga arbetskollegor. När du arbetar som ventilationsmontör hos Aerius Ventilation får du följande förmåner:

  • Friskvårdsbidrag
  • Förmånsbil
  • Tjänstebil
  • Tjänstemobil
  • Utbildning
  • OB/övertidsersättning och flexibilitet att jobba extra helger/kvällar

Som branschledande ventilationsföretag ser vi till att våra montörer alltid har koll på den senaste tekniken, jobbar med kvalitativa produkter och har bra utbyte med våra leverantörer.

Är du intresserad av jobb som ventilationsmontör? Då ska du skicka in din ansökan till [email protected].