Våra tjänster

Ventilationsservice – Aerius utför komplett service av ditt ventilationssystem. När arbetet är klart får du ett skriftligt protokoll där vi redogör allt vi har gjort, punkt för punkt. Du får dessutom kostnadsfri rådgivning direkt på plats av tekniker, det finns inga frågor och våra tekniker blir bara glada om de kan göra ert inomhusklimat bättre.

Köksfläktsbyte – Aerius byter alla möjliga typer av köksfläktar. Har du en egen som behövs monteras kan vi även göra det. Vi har ett brett sortiment av varumärken och kan installera vilken köksfläkt du än vill. Ta kontakt med oss så löser vi en offert.

Fläktmotorbyte – Aerius byter ut alla möjliga fläktmotorer i alla system. Vi samarbetar med några av de största grossisterna för fläktmotorer. Oavsett om du vill byta en fläktmotor i ett aggregat, frånluftsvärmepump, kanalfläkt eller en takfläkt så löser vi det.

Aggregatutbyte – Vi projekterar och installerar aggregat av flertalet tillverkare. Kontakta oss så bokar vi in ett platsbesök där vi går igenom det som behövs göras på plats tillsammans med dig så att vi får med alla bitar för att maximera förutsättningarna för bästa luftkvalité, energibesparing och ljudnivå i huset.

Service till hotell & restauranger – Hotell och Restauranger har höga krav för att säkerställa bra inomhusklimat för gäster och anställda. Restauranger i synnerhet får oftast nedslag på OVK pga försmutsade aggregat, kanaler och dåliga flöden. Vi kan lösa en service och även serviceavtal så att vi kommer ut med jämna mellanrum och ser över ventilationssystemet. Detta för att säkerställa att man inte får anmärkningar inför OVK:er.

Service till BRF/HRF – Som BRF/HRF är det ganska skönt och veta vem man ska ringa till om man behöver hjälp med sin ventilation. Idag har BRF:er och HRF:er ganska dålig koll på t ex OVK intervaller eller hur ventilationen i övrigt mår. Oftast hamnar det här mellan stolarna då styrelsemedlemmar byts ut ganska frekvent. Vi kommer gärna på informationsmöte och upprättar ett samarbetsavtal där ni får fasta priser för både föreningen och för medlemmarna. Alltifrån att byta köksfläkt till en medlem till att utföra en komplett service och rengöring av fastighetens ventilationssystem.

OVK besiktningar – Vi kan utföra OVK Besiktningar på alla möjliga byggnader och system. Vi har alltid fasta priser.