Finansiering med Svea Ekonomi

Räntefritt 12 eller 24 månader med Svea Ekonomi

Vanlig fråga: Hur kan det vara räntefritt? Vad tjänar Svea Ekonomi på det här?

Tillsammans med Svea Ekonomi erbjuder vi idag en förmånlig finansiering där du som privatkund kan dela upp din betalning räntefritt. Kontakta oss så hjälper vi dig med din ansökan.

För att underlätta din ekonomi har vi på Aerius slutit samarbetsavtal med Svea Ekonomi där vi står för en del av kostnaden för varje lån som blir godkänt. Vi ser detta som en möjlighet att fler kan förbättra sin livskvalitet med bra ventilation. Du kanske är mitt uppe i en renovering och är osäker på om ekonomin räcker till, eller så vill du ha pengar över för oförutsedda utgifter. Oavsett anledning vill vi på Aerius hjälpa dig med ett förmånligt lån från Svea Ekonomi.

Exempel: Ett lån på 75 000 kr med återbetalningstid 24 månader, nominell ränta 0%, uppläggningsavgift 495 kr, administrationsavgift 35kr/mån ger en effektiv ränta på 1,72%

  • Exklusivt erbjudande för Aerius kunder
  • Låna upp till 100 000 kronor
  • Välj räntefritt i 12 eller 24 månader
  • Få svar direkt
  • Betala av lånet i förtid utan extra kostnader
  • Administrationsavgift 35 kr/mån
  • Uppläggningsavgift 495 kr (engångskostnad)
  • Få en smidig låneöversikt med Sveas app
  • 0% ränta
Finansiering

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation