Ventilation Södermalm

Vår Kunskap – Din Trygghet
Offertförfrågan

Vi ser över er ventilation på Södermalm 

Hur ser ventilationen ut i er BRF? Kan du som fastighetsägare på Södermalm ha någon vinst i att uppgradera ventilationssystemet - och finns det några krav på att kontrollera detta med jämna mellanrum? Vi är experter på ventilation och vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd. Uppdragens storlek spelar ingen roll.

 Vi kan såväl hjälpa dig som villaägare i Huddinge att få en bättre inomhusmiljö genom att se över din ventilation och vi kan har även kapacitet nog att hjälpa dig som fastighetsägare på Södermalm med en uppgraderad ventilation som ger varje lägenhet en bättre miljö - till ett bättre pris. 

Dagens ventilationssystem är mer energieffektiva och det gör att ett byte av ett sådant ska ses ur ett rent investeringsperspektiv. Du - oavsett om du är fastighetsägare på Södermalm eller villaägare i utkanten av Stockholm - kommer efter några år att börja tjäna pengar på den initiala investeringen. Men, det rent ekonomiska är bara en vinst som kommer av att se över sin ventilation.

VÅRA TJÄNSTER

Ventilationsservice

Vi utför service på alla system och fastigheter. Bostadsrättsföreningar, Villor, Hotell, Fastigheter etc. 

Felsökning

Vid problem med ventilation kan vi felsöka hela systemet till fast pris beroende på omfattning av felsökningen.

Projektering

Är man i tankarna på att renovera huset och riva väggar eller ifall man vill uppgradera sitt ventilationssystem kan vi projektera kostnadsfritt ifall det rör sig om ett mindre objekt.

OVK Besiktning

Vi utför OVK på riksnivå och kan därmed göra OVK kontroller på samtliga byggnader som har skyldighet att göra det. 

KOSTNADSFRI OFFERTFÖRFRÅGAN

Aerius Ventilation AB
4.7
Based on 17 reviews
powered by Google
Emma
Emma
07:47 05 Jun 20
Jättebra och informativ hjälp! Snabba på att svara!
pierre nehme
pierre nehme
18:40 25 May 20
Tack så mycket Aerius Ventilation AB och Tony för grymt bra jobb, väldigt profissionelt bemötande och tänker på... alla detaljer stora som små. Jag är verkligen nöjd med resultatet båda för maskinen och för utseendet.read more
Lars Kraft
Lars Kraft
09:23 14 Feb 20
Aerius har hjälpt mig att byta värmeväxlare samt luftvärmeaggregat. Allt har gått enligt plan från initial... offertförfrågan till utfört jobb. Har genom hela projektet haft en bra dialog med projektledare för att diskutera detaljer gällande lösningen. Aerius har varit väldigt måna om att jag som kund har varit nöjd och trygg genom hela processen.Jag kan rekommendera Aerius till andra kunder.read more
Bashar Mansour
Bashar Mansour
15:05 28 Jan 20
Otroligt nöjd med deras arbete, kundservice och jobbet de slutförde. De installerade ett FTX-system och drog nya... till- och frånluftskanaler i hela huset. De arbetade helt enligt plan och höll vad dem lovade. Kunde inte bli bättre!De flyttade ut aggregatet till garaget på önskemål från mig efter att ha monterat den på en plats jag först önskade mig. Krångligt och mekkigt men de tog på sig att göra det för att göra mig nöjd. Super!read more
Maroun Sleiman
Maroun Sleiman
11:13 02 Jan 20
Jag hade nibe fighter där ventilationssytem satt ihop värmepumpen. Vi bytte till bergvärme och det blev akutellt med... att ha en separat ventilationssytem för in och ut luft. Aerius offert var bra och de gjorde mycket bra jobb. Det som var extra bra med dem är att de samarbetade otroligt bra med firman som installerade bergvärmen. Platsen i tvättsugan är liten och vi behövde få plats för den nya bergvärme pumpen och luft aggregatet. De kom flera gånger, de träffade bergvärme företaget. Först sade vi att det luft aggregatet ska sitta på sidan, men sen när det var dags att installera bergvärmepumen så insåg vi att vi behöver ha den på en annan plats. De lyssnade på oss, gjorde som vi ville utan att ändra på kostnaden. Vdn Tony är mycket trevlig och är villig att lyssna.read more
See All Reviews

Fyll i era kontaktuppgifter nedan eller kontakta oss direkt på telefonnummer 08-400 255 53.

Ventilation Södermalm

Bra ventilation ger bättre inomhusmiljö 

Du kommer att tjäna pengar på sikt genom att byta ut ett äldre, ineffektivt ventilationssystem. Vinsterna är emellertid högre än så. Upplever du huvudvärk som är återkommande? Har du problem med att hålla koncentrationen uppe genom hela dagen? Har du ofta återkommande förkylningar eller har du till och med utvecklas olika allergier eller astma? 

Allt detta kan i många fall härledas direkt till undermålig ventilation. Vi måste ha frisk, fräsch och cirkulerande luft inomhus och detta gäller såväl i hemmet som på arbetsplats eller skola.

Vi sköter din OVK-besiktning på Södermalm 

 Det här är ett problem i Sverige och det är något som man aktivt försöker motverka. Idag så är man som fastighetsägare, BRF och villaägare tvungen att - inom en given tidsintervall - utföra en OVK-besiktning. OVK står för obligatorisk ventilationskontroll och det är något som beslutats om på Riksdagsnivå - något som skedde 1991. En OVK-besiktning ska ske i syfte att alla fastigheter ska ha en tillfredsställande ventilation och där ingen riskerar att bli sjuk eller där själva huskroppen kan ta skada (fukt- och mögelskador kommer ofta som en naturlig följd av sämre ventilation). 

Står du inför att genomföra en OVK-besiktning så är du välkommen att kontakta oss på Aerius. Vi är certifierade och åtar oss alla uppdrag - stora som små - och vi gör det med samma stora fokus. Vi kan även hjälpa dig som fastighetsägare på Södermalm att korrigera eventuella fel som visar sig i samband med en OVK-besiktning och därtill så kan vi även erbjuda ett komplett serviceavtal där vi ser över och håller ditt ventilationssystem i absolut bästa möjliga skick. 

Det sparar du pengar på. Vi hjälper dig att undvika de akuta kostnaderna som kan komma av akuta skador. Ta din ventilation på allvar, det tjänar du på - både ekonomisk och ur ett hälsoperspektiv.