MINIFTX

Upplever du dålig ventilation? Då kan MiniFTX vara lösningen, den vädrar huset med stängda fönster!
Offertförfrågan

MiniFTX

Dålig ventilation är ett problem idag. Täta, felbyggda hus gör att vi ofta måste vädra för att få in frisk luft. Luften som då kommer in är inte bara frisk utan även kall och måste värmas upp, vilket kostar onödiga tusenlappar. Även lukt, radon, mögel och röklukt påverkar vårt inomhusklimat. Lösningen är Mini ftx som vädrar med stängda fönster!

Man slipper dessutom stora ombyggnationer, rördragningar genom hela huset och kan bli av med problem ifall man upplever dåligt inomhusklimat i en del av huset. Istället för att då installera ett helt FTX system så får man en mer ekonomisk lösning med mini FTX.

Lukt, mögel, radon, rökning – det är mycket som kan påverka inomhusmiljön och ditt välbefinnande. Miniventilation är ett effektivt och ekonomiskt sätt att förbättra luftkvaliteten. Vädrar man med öppna fönster försvinner värmen ut ur huset, ett rent energislöseri. I vår ventilations-värmeväxlare återvinns upp till 80% av värmen samtidigt som aggregatet har en mycket låg energiförbrukning. Miniventilation ger både fräschare inomhusluft och hjälper dig att spara pengar.

Kontakta oss för rådgivning och offert kring MiniFTX. Vi rådger er kring märke, modell och installerar!

OFFERTFÖRFRÅGAN

Fyll i era kontaktuppgifter nedan eller kontakta oss direkt på telefonnummer 08-400 255 53.