Ventilation i Östergötland2022-08-01T19:55:14+01:00

Ventilation Östergötland

Ditt ventilationsföretag i Östergötland

Om du bor i Östergötland och behöver hjälp med ventilation så har du hittat rätt! Vi hjälper dig att installera samt reparera alla typer av ventilationssystem, så att du får ett bättre inomhusklimat. Oavsett om du är en privatperson eller representerar ett företag så kan du kontakta oss på Aerius Ventilation. Vi börjar med att göra ett platsbesök och ser till att din ventilation fixas snabbt och smidigt.

Ventilationslösningar som håller länge

För dig som bor i Östergötland erbjuder vi ett stort utbud av ventilationslösningar. Kanske behöver du byta filter, sanera radon eller installera nya takfläktar för bättre luftcirkulation. Oavsett vad problemet är finns vi tillgängliga och anpassar åtgärderna efter dina behov. Vi hanterar varje projekt individuellt så att du får den bästa lösningen för just din situation.

Med bra ventilation slipper du stillastående eller dålig luft som påverkar både hälsan och kan skada fastigheten. Vi ser till att du undviker onödiga hälsorisker samt motverkar problem med mögel, fukt och andra farliga situationer. Genom att investera i ett bra ventilationssystem kan du även minska på dina löpande energikostnader. Du ligger steget före och undviker onödiga reparationer i fastigheten. Kontakta oss redan idag för att gå igenom din ventilation och erbjuda dig en bra lösning!

Vi arbetar lokalt

Vi finns nära till hands när du behöver hjälp med ventilation, värme och kyla i runtom hela Östergötland. Våra lösningar optimerar din situation och ger dig det bästa luftflödet oavsett vilken typ av bostad eller fastighet du har.

Här är några exempel på tjänster som vi utför:

För oss är det viktigt med kvalitativa produkter som håller längre. Därför samarbetar vi med marknadsledande leverantörer inom ventilation, bland annat Swegon, Östberg och Systemair.

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation

Vanliga frågor om ventilation i Östergötland

Hur snabbt kan jag få hjälp med min ventilation i Östergötland?2022-06-27T11:23:55+01:00

Vanligtvis har vi ledtider på 1-2 månader beroende på arbetets omfattning. I mer akuta fall ser vi till att göra ett första kostnadsfritt besök så snabbt som möjligt och sedan ha en lösning på plats inom ett par veckor. 

Hur åtgärdar man bäst problem med dålig lukt inomhus?2022-06-27T11:23:35+01:00

Dålig lukt är oftast ett tecken på bristande ventilation. Du kan i vissa fall själv åtgärda problemet, men oftast krävs en ventilationsfirma för att verkligen få bukt med lukten. Hör av dig till oss per telefon, mail eller vårt webbformulär så hittar vi en tid för ett kostnadsfritt besök.

Ventilation Östergötland – Vilka tjänster erbjuder ni?2022-06-27T11:21:59+01:00

Som ett fullservice ventilationsföretag kan vi på Aerius hjälpa dig med alla dina ventilationsproblem. Våra kunniga och erfarna medarbetare utför allt från kontroller till byten av hela ventilationssystem. Alla våra tjänster hittar du här!