Ventilation Norrköping2022-09-21T13:28:14+01:00

Ventilation Norrköping

Frisk luft ger förutsättningar för friskt liv

Aerius erbjuder skräddarsydda helhetslösningar inom ventilation i Norrköping och närliggande orter. Med kunskap, erfarenhet och stort engagemang hjälper vi privatpersoner, fastighetsägare och företag att få ett bättre inomhusklimat. Våra tjänster inkluderar allt från installation av FTX-system, filterbyte och takfläktar till byte av gamla FTX-aggregat och löpande ventilationsservice.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller för att diskutera ditt problem över telefon. Vi finns tillgängliga för att svara på dina tankar om din ventilation.

Ventilation i Norrköping och Söderköping

Sedan vi startade vår verksamhet 2015 har vi optimerat inomhusklimatet för tusentals kunder. Oavsett om du bor i lägenhet eller äldre hus med självdrag kan vi hjälpa dig att hitta en lösning som passar dina behov och förutsättningar. Vi har även stor erfarenhet av att förbättra ventilationen i skolor, kontor och andra lokaler där det vistas många människor. När du väljer Aerius gör du ett tryggt val då vi har ledande kunskap inom ventilation.

När du anlitar oss för ventilation i Norrköping får du:

  • Skräddarsydd offert
  • Proffsigt bemötande
  • Snabb service och en dedikerad projektledare

Energieffektiva lösningar från noga utvalda leverantörer

Investera i hälsosam luft

Det finns flera fördelar med att investera i ett fungerande ventilationssystem, både i hemmet, i skolan och på arbetsplatsen. Med frisk och ren luft mår du bättre, orkar mer samt presterar dessutom bättre. Du minskar även risken att drabbas av huvudvärk, allergier samt torr hud och torra ögon. Vi rekommenderar därför alla att kontrollera ventilationen regelbundet för att säkerställa att hemmet, kontoret eller annan plats har god luftkvalitet.

Genom att förbättra ventilationen kan du även minska din löpande driftkostnader. Ett system som fungerar som det ska och underhålls löpande innebär en lägre energiförbrukning.

Vill du förbättra ditt inomhusklimat och din ventilation i Norrköping? Då ska du be om en offert så hör vi av oss inom kort!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till [email protected]. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation och inomhusklimat

Vanliga frågor om ventilation i Norrköping

Hur snabbt kan jag få ventilationshjälp i Norrköping?2022-06-27T10:40:37+01:00

I de allra flesta fall kan vi på Aerius hjälpa dig få ordning på din ventilation inom 1-2 månader. Skulle du ha ett akut problem hjälper vi dig vanligtvis inom 1-2 veckor.

Vilka krav på ventilation finns på min fastighet i Norrköping?2022-06-30T16:47:17+01:00

Det finns olika krav på olika fastigheter. Vi på Aerius ventilationsfirma har full koll på vad som gäller och kan hjälpa dig att ta reda på vilka regler du måste förhålla dig till. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt besök så kan vi berätta mer. 

Hur vet jag om jag har dålig ventilation?2022-06-30T16:46:42+01:00

Om du misstänker att du har dålig ventilation så finns det några enkla saker du själv kan göra för att testa din ventilation. Läs vårt blogginlägg Dålig luft hemma? Så här testar du din ventilation. Om testet visar att ventilationen inte är tillräcklig bör du kontakta en ventilationsfirma som kan hjälpa dig med nästa steg.