Ventilation Mjölby

Få bättre inomhusluft med rätt ventilation i Mjölby

Sedan 2015 har vi på Aerius Ventilation hjälpt personer i Mjölby med omnejd med sin ventilation. Med stor expertis, personligt bemötande och skräddarsydda lösningar är vi idag ett av Sveriges mest välrenommerade ventilationsföretag. Oavsett om du vill ha hjälp med löpande service och underhåll eller behöver installera ett FTX-system eller mekanisk frånluft kan vi på Aerius hjälpa dig. Utifrån ett kostnadsfritt hembesök tar vi fram en skräddarsydd lösning som passar dig, oavsett om du är företag, förening eller privatperson.

installation av ventilationssystem och service i mjölby

Din pålitliga ventilationspartner i Mjölby

Om du vill ha en erfaren ventilationsexpert i Mjölby har du kommit helt rätt! Vi utför både små och stora ventilationsprojekt och hjälper dig att optimera ditt inomhusklimat. Ofta innebär en bättre ventilation även bättre kostnadseffektivitet, så att du både får bättre luft och bättre ekonomi.

Är du ett företag eller en bostadsrättsförening måste du göra en obligatorisk ventilationskontroll (OVK) vart tredje eller vart sjätte år. Vi hjälper dig med din OVK och kan dessutom ge dig tips och idéer kring hur du kan optimera ditt ventilationssystem ytterligare.

Frisk inomhusluft är ingen slump

Att ha ett friskt och rent inomhusklimat är inget som händer av sig själv. Som fastighetsägare är det ditt ansvar att se till att ventilationen fungerar som den ska. Ett dåligt fungerande system kan ge problem med fukt och dålig lukt. På sikt kan det även skada fastigheten och göra personerna som vistas där sjuka. Om du är osäker eller vill kontrollera din ventilation kan vi hjälpa dig med en luftflödesmätning som ger en tydlig indikation på hur din ventilation fungerar.

Vi på Aerius är dedikerade till att ge alla ett så bra inomhusklimat som möjligt. Du kan förvänta dig:

  • en tydlig och transparent offert
  • mångårig erfarenhet och stor lokalkännedom
  • lösningar anpassade efter dina behov och förutsättningar.
  • kostnadseffektiva reparationer av befintliga system.

Kontakta oss redan idag så kan vi komma igång med just ditt projekt.

Vanliga frågor om ventilation i Mjölby

Jag har funderat på att skaffa ett FTX-system men undrar om det är värt det?

Att investera i ett FTX-system kostar oftast mellan 80 000–150 000 kr, så det är en stor investering. Samtidigt visar beräkningar från Svensk Ventilation att ett FTX-system oftast återbetalar sig på relativt kort tid, i synnerhet om det installeras i äldre hus med självdrag. Kontakta kommunen och be att få prata med deras energi- och klimatrådgivare för hjälp med exakta beräkningar för din fastighet.

Kan ni hjälpa mig att kontrollera ventilationen i mitt hus i Mjölby?

Absolut, vi kan göra både luftflödesmätningar och besiktiga ventilationssystem. Om du är en bostadsrättsförening eller en hyresvärd kan vi även hjälpa dig med OVK. Kontakta oss idag så kan vi komma igång med ditt projekt inom kort.

Vad är den största fördelen med att anlita er för ventilationshjälp i Mjöby?

När du anlitar oss får du hjälp av erfarna experter som verkligen bryr sig om din ventilation. Vi har några av Sveriges nöjdaste kunder och ser alltid till att ta fram skräddarsydda lösningar som passar dig och dina behov. Här kan du läsa vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Vanliga frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation