Ventilation Linköping2024-02-20T05:29:17+01:00

Ventilation Linköping

Din lokala ventilationspartner i Linköping

Vi på Aerius Ventilation utför alla typer av ventilationsarbeten i Linköping med omnejd. Oavsett om det handlar om nya installationer eller service och reparation av befintliga system, så kan vi hjälpa dig.

Våra kunniga medarbetare genomför alltid ett kostnadsfritt besök för att ta fram en skräddarsydd lösning för dina behov. Du får alla föreslagna åtgärder i en tydlig offert utan dolda extrakostnader. På så sätt kan du som privatperson, fastighetsägare eller företag enkelt kan fatta ett beslut om din ventilation.

Optimal ventilation ger bättre hälsa

I Sverige spenderar vi en stor del av vår tid inomhus, i synnerhet under vintern. Detta ställer stora krav på att ventilationen fungerar varje dag, året runt. Med vår mångåriga erfarenhet hjälper vi dig att ta fram en kostnadseffektiv lösning som optimerar ventilationen och ger ett friskt och säkert inomhusklimat.

Vi hjälper till med allt från installation av mekanisk frånluft och FTX-system, till ventilationsrengöring. För att ventilationssystemet sedan ska fungera så bra som möjligt krävs det löpande service och underhåll. Vi genomför därför även luftflödesmätningar, filterbyten, rensning av luftkanaler och injusteringar av ditt ventilationssystem. Vi ser helt enkelt till att din ventilation inte bara är på plats, utan att den presterar bra år efter år.

Allt för ventilation i Linköping

Sedan 2015 har vi på Aerius Ventilation hjälpt privatpersoner och företag i Linköping att få ett bättre inomhusklimat. Förutom våra helhetslösningar inom ventilation erbjuder vår proffsiga personal tips och goda råd på hur du själv kan förbättra luften inomhus.

När du anlitar oss för ventilation i Linköping får du:

  • Kostnadsfritt besök med tydlig offert
  • Proffsigt bemötande och snabb service
  • En dedikerad projektledare som finns med under hela arbetet
  • Skräddarsydda lösningar för dina behov

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att få ett friskare klimat i din fastighet!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Vanliga frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation

Vanliga frågor om ventilation i Linköping

Hur kan jag få ett bättre inomhusklimat?2022-06-29T10:14:52+01:00

Det finns flera olika saker som du kan göra för att få bättre luft inomhus. Du kan till exempel investera i en luftrenare som filtrerar bort damm, hår och andra partiklar. Om du har problem med dålig luft hemma beror det nästan alltid på ventilationen. Vi rekommenderar då att du bokar in ett kostnadsfritt besök där vi ser över din nuvarande lösning och ger förslag på åtgärder. Vill du testa om du har dålig luft hemma? Då ska du läsa vårt blogginlägg

Vilka tjänster erbjuder ni för ventilation i Linköping?2022-06-29T10:14:49+01:00

Vi har ett komplett utbud av tjänster, vilket innebär att vi kan hjälpa dig med allt som har med din ventilation att göra. Allt från service, underhåll och reparationer till byte av ventilationsaggregat. Vi gör ritningar, utför installationer och allt däremellan. Läs mer om våra tjänster

Hur snabbt kan ni hjälpa mig med min ventilation i Linköping?2022-06-29T10:14:47+01:00

Vi strävar alltid efter att ha så korta ledtider som möjligt, för att du ska få dina problem åtgärdade så fort det bara går. Beroende på problemets omfattning och vår övriga arbetsbelastning kan vi hjälpa dig inom några dagar till några månader. Hör av dig så ger vi dig en mer exakt tidsplan!