Ventilation Gävleborg

Ditt lokala ventilationsföretag i Gävle

Aerius Ventilation tillhandahåller ett heltäckande utbud inom ventilation i Gävleborg. Vi hjälper dig med allt från FTX-System och ventilationsrengöring till installation av olika ventilationssystem. Med vår kompetens inom ventilation ser vi till att förbättra inomhusklimatet i bostäder och fastigheter i hela Gävleborg. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Frisk luft året om med rätt ventilationssystem

För att vi människor ska må bra är det viktigt att vi har en god inomhusmiljö. Annars finns det risk att drabbas av hälsobesvär såsom huvudvärk, trötthet, irriterade ögon och allergiska besvär. Med ett ventilationssystem som är anpassat till din bostad/fastighet får du ett optimalt luftflöde inomhus och luften blir fri från farliga föroreningar. En effektiv ventilation förbättrar även skicket på fastigheten.

En förutsättning för att ventilationen ska fungera är att systemet underhålls löpande. Vi utför ventilationsservice för bostäder och fastigheter i Gävle och Gävleborg. Bland annat genomför vi luftflödesmätningar, injusteringar, rengöring av kanaler och filterbyten. Vi ser helt enkelt till att ventilationssystemet är i bra skick och att du får ett hälsosamt inomhusklimat.

Allt inom ventilation i Gävleborg

Sedan 2015 har vi hjälpt privatpersoner, företag och fastighetsägare i Gävle att optimera sin ventilation. Vi utför installationer, underhåller och servar befintliga system samt utför reparationer vid behov. Våra medarbetare ger dessutom tips och råd på hur du kan förbättra din ventilation och föreslår energibesparande åtgärder, som i längden minskar dina kostnader.

Vi utför bland annat följande tjänster:

  • Radonsanering
  • OVK-besiktning
  • Filterbyte
  • Installation av FTX-system
  • Service och underhåll

Vi tar oss an både små och stora uppdrag inom ventilation i Gävleborg. Om du vill ha hjälp att förbättra ditt inomhusklimat är du välkommen att kontakta oss så bokar vi in ett kostnadsfritt platsbesök.

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Vanliga frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation