Ventilation Gävleborg

Ditt lokala ventilationsföretag i Gävle

Aerius Ventilation tillhandahåller ett heltäckande utbud inom ventilation i Gävleborg. Vi hjälper dig med allt från OVK-besiktning och radonsanering till installation av olika ventilationssystem. Med vår kompetens inom ventilation ser vi till att förbättra inomhusklimatet i bostäder och fastigheter i hela Gävleborg. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Få en offert

Frisk luft året om med rätt ventilationssystem

För att vi människor ska må bra är det viktigt att vi har en god inomhusmiljö. Annars finns det risk att drabbas av hälsobesvär såsom huvudvärk, trötthet, irriterade ögon och allergiska besvär. Med ett ventilationssystem som är anpassat till din bostad/fastighet får du ett optimalt luftflöde inomhus och luften blir fri från farliga föroreningar. En effektiv ventilation förbättrar även skicket på fastigheten.

En förutsättning för att ventilationen ska fungera är att systemet underhålls löpande. Vi utför ventilationsservice för bostäder och fastigheter i Gävle och Gävleborg. Bland annat genomför vi luftflödesmätningar, injusteringar, rengöring av kanaler och filterbyten. Vi ser helt enkelt till att ventilationssystemet är i bra skick och att du får ett hälsosamt inomhusklimat.

Allt inom ventilation i Gävleborg

Sedan 2015 har vi hjälpt privatpersoner, företag och fastighetsägare i Gävle att optimera sin ventilation. Vi utför installationer, underhåller och servar befintliga system samt utför reparationer vid behov. Våra medarbetare ger dessutom tips och råd på hur du kan förbättra din ventilation och föreslår energibesparande åtgärder, som i längden minskar dina kostnader.

Vi utför bland annat följande tjänster:

  • Radonsanering
  • OVK-besiktning
  • Filterbyte
  • Installation av FTX-system
  • Service och underhåll

Vi tar oss an både små och stora uppdrag inom ventilation i Gävleborg. Om du vill ha hjälp att förbättra ditt inomhusklimat är du välkommen att kontakta oss så bokar vi in ett kostnadsfritt platsbesök.

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet. Vi är därför stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare liv. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Önskar du en offert? Fyll i nedan formulär så återkommer vi till dig inom kort.
Choose File
Reco- Aeriues Ventialtion
Godkänd av villaägarna
Tack för ditt meddelande. Vi behandlar ditt ärende och återkommer till dig inom kort.
Det uppstod ett fel när vi försökte skicka ditt meddelande. Försök igen senare eller kontakta oss via e-post info@aerius.se.

Vanliga frågor

Vi är ett stort team och oftast kan vi komma ut till dig redan inom 2-3 veckor för utförande, beroende på omfattning av arbete.
Det går bra att ringa 08-400 255 53 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar inom 24 timmar via e-post.-
Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. För oss är inga projekt för stora eller för små.

Aerius