Ventilation Kalmar

Ditt lokala ventilationsföretag

Om du bor i Kalmar och behöver hjälp med ventilation så har du hittat rätt! Aerius Ventilation hjälper dig med allt från OVK-besiktning och radonsanering till installation och service av marknadsledande ventilationssystem. Inför varje projekt genomför vi alltid ett kostnadsfritt platsbesök för att diskutera dina behov och ta fram en optimal lösning för ditt hem eller företag. För oss är det viktigt att du får ett bra inomhusklimat som fungerar för dig, inga kompromisser och proffsiga resultat.

Få en offert

Bra ventilation förbättrar hälsan och ökar värdet

Att investera i modern ventilation förbättrar inte bara din hälsa utan ökar också värdet på fastigheten. Med ett ventilationssystem som är anpassat till din bostad/fastighet får du ett optimalt luftflöde inomhus, fritt från farliga föroreningar, i många år framöver.

En förutsättning för att ventilationen ska fungera bra är att den underhålls löpande. Vi utför ventilationsservice för bostäder och fastigheter i Kalmar. Bland annat genomför vi luftflödesmätningar, injusteringar, rengöring av kanaler och filterbyten. Vi ser helt enkelt till att ventilationssystemet är i bra skick och att du får ett hälsosamt inomhusklimat.

Kontakta oss för ventilation i Kalmar

Om du bor i Kalmar med omnejd vill vi på Aerius Ventilation vara din självklara partner när du ska byta ut, optimera eller renovera ditt ventilationssystem. Vår mångåriga erfarenhet garanterar att du får en modern lösning med ett optimalt luftflöde.

När du anlitar oss för ventilationsarbete i Kalmar får du:

  • Snabb och pålitlig service
  • Proffsigt bemötande
  • Tydliga offerter utan dolda extrakostnader
  • Helhetslösningar för dig och din fastighet

Vi erbjuder hållbara och långsiktiga lösningar för både privatpersoner, företag och fastighetsägare i Kalmar. Om du vill ha bra ventilation och service ska du kontakta oss idag för ett kostnadsfritt besök!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet. Vi är därför stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare liv. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Önskar du en offert? Fyll i nedan formulär så återkommer vi till dig inom kort.
Choose File
Tack för ditt meddelande. Vi behandlar ditt ärende och återkommer till dig inom kort.
Det uppstod ett fel när vi försökte skicka ditt meddelande. Försök igen senare eller kontakta oss via e-post info@aerius.se.

Vanliga frågor

Vi är ett stort team och oftast kan vi komma ut till dig redan inom 2-3 veckor för utförande, beroende på omfattning av arbete.
Det går bra att ringa 08-400 255 53 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar inom 24 timmar via e-post.-
Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. För oss är inga projekt för stora eller för små.

Aerius