Ventilation i Kalmars län2022-09-21T13:22:04+01:00

Ventilation Kalmar

Ditt lokala ventilationsföretag

Om du bor i Kalmar och behöver hjälp med ventilation så har du hittat rätt! Aerius Ventilation hjälper dig med allt från installation av FTX-System och byte av gamla FTX-Aggregat till installation och service av marknadsledande ventilationssystem. Inför varje projekt genomför vi alltid ett kostnadsfritt platsbesök för att diskutera dina behov och ta fram en optimal lösning för ditt hem eller företag. För oss är det viktigt att du får ett bra inomhusklimat som fungerar för dig, inga kompromisser och proffsiga resultat.

Bra ventilation förbättrar hälsan och ökar värdet

Att investera i modern ventilation förbättrar inte bara din hälsa utan ökar också värdet på fastigheten. Med ett ventilationssystem som är anpassat till din bostad/fastighet får du ett optimalt luftflöde inomhus, fritt från farliga föroreningar, i många år framöver.

En förutsättning för att ventilationen ska fungera bra är att den underhålls löpande. Vi utför ventilationsservice för bostäder och fastigheter i Kalmar. Bland annat genomför vi luftflödesmätningar, injusteringar, rengöring av kanaler och filterbyten. Vi ser helt enkelt till att ventilationssystemet är i bra skick och att du får ett hälsosamt inomhusklimat.

Kontakta oss för ventilation i Kalmar

Om du bor i Kalmar med omnejd vill vi på Aerius Ventilation vara din självklara partner när du ska byta ut, optimera eller renovera ditt ventilationssystem. Vår mångåriga erfarenhet garanterar att du får en modern lösning med ett optimalt luftflöde.

När du anlitar oss för ventilationsarbete i Kalmar får du:

  • Snabb och pålitlig service
  • Proffsigt bemötande
  • Tydliga offerter utan dolda extrakostnader
  • Helhetslösningar för dig och din fastighet

Vi erbjuder hållbara och långsiktiga lösningar för både privatpersoner, företag och fastighetsägare i Kalmar. Om du vill ha bra ventilation och service ska du kontakta oss idag för ett kostnadsfritt besök!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Vanliga frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation

Vanliga frågor om ventilation i Kalmar

Hur snabbt kan jag få hjälp med min ventilation i Kalmar?2022-06-27T14:01:56+01:00

Vi strävar alltid efter att ha korta ledtider där du som kund får hjälp snabbt och smidigt. Hur lång tid det tar varierar dock och kan vara allt ifrån några dagar till några månader. Det beror på hur omfattande problemet är. För att få en exakt tidsplan är du välkommen att höra av dig till oss.

Jag har problem med mögel i badrummet, vad kan jag göra?2022-06-27T14:01:03+01:00

Du är inte ensam och att ha fukt- och mögelproblem i badrummet. För att lösa problemet måste du få igång cirkulationen och driva ut den fuktiga luften. Detta kan till exempel åtgärdas med en badrumsfläkt, men ibland kan det behövas en mer omfattande lösning. Det beror helt på hur stort problemet är. 

Ventilation i Kalmar län – vilja tjänster erbjuder ni?2022-06-27T14:00:20+01:00

Som professionell ventilationsfirma har vi ett komplett utbud av tjänster. Vi utför allt ifrån installation av nya system, radonsanering och filterbyten till löpande service och underhåll. Här hittar du alla våra tjänster