Ventilation Örebro

Ventilation och service i Örebro

Med stor lokalkännedom kan vi på Aerius Ventilation erbjuda alla som bor i Örebro det mesta inom ventilation. Vi hjälper dig med installationer, service, radonsanering och reparationer. Arbetet inleds alltid med ett kostnadsfritt besök där vi diskuterar dina behov och tar fram en optimal lösning för ditt hem. För oss är det viktigt att du får ett bra inomhusklimat som fungerar för din bostad, miljö och omständigheter.

Få en offert

Med bra ventilation får du en bättre hälsa

Att ha en välfungerande ventilation är viktigt för hela familjen då det bidrar till en hälsosammare vardag. Dålig eller stillastående luft kan ge huvudvärk och andningsbesvär, samtidigt som det kan bidra till fukt och mögel, något som kan bli dyrt att laga i ett senare skede. I Örebro, liksom många andra städer i Sverige, spenderar vi mycket tid inomhus i våra hem och på våra arbeten. Bostäder och kontor ger oss en fristad från vårt kalla väder. Därför är det extra viktigt att vi också har ett bra inomhusklimat, som gör att vi trivs och värnar om vår hälsa.

I många fall kan det räcka med en installation av mekanisk frånluft, medan det i andra fall kan krävas en mer omfattande insats. Oavsett, så ser vi på Aerius Ventilation i Örebro till att du får en lösning som ger bästa effekt för både dig och din bostad eller fastighet.

Vi erbjuder ventilation i Örebro

Aerius Ventilation har ända sedan starten haft en passion för människors inomhusklimat. Vår mångåriga erfarenhet garanterar att du får ett optimalt luftflöde och ett system som håller i många år. Bor du i Örebro med omnejd vill vi vara din självklara partner när du funderar på att byta ut, optimera eller renovera ditt ventilationssystem. Vi hjälper dig med installation av FTX-system, ventilationsservice, filterbyte och mycket mer.

När du anlitar oss för ventilation i Örebro får du:

  • Proffsigt bemötande
  • Tydliga offerter utan dolda extrakostnader
  • Skräddarsydd lösning utifrån dina behov
  • Ventilationslösningar som håller länge

Vi erbjuder allt inom ventilation för både privatpersoner, fastighetsägare och företag i Örebro. Om du vill ha ett bättre inomhusklimat, kontakta oss idag för ett kostnadsfritt besök!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet. Vi är därför stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare liv. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Önskar du en offert? Fyll i nedan formulär så återkommer vi till dig inom kort.
Choose File
Tack för ditt meddelande. Vi behandlar ditt ärende och återkommer till dig inom kort.
Det uppstod ett fel när vi försökte skicka ditt meddelande. Försök igen senare eller kontakta oss via e-post info@aerius.se.

Vanliga frågor

Vi är ett stort team och oftast kan vi komma ut till dig redan inom 2-3 veckor för utförande, beroende på omfattning av arbete.
Det går bra att ringa 08-400 255 53 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar inom 24 timmar via e-post.-
Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. För oss är inga projekt för stora eller för små.

Aerius