Ventilation i Örebros län2024-03-10T21:26:13+01:00

Ventilation Örebro

Ventilation och service i Örebro

Med stor lokalkännedom kan vi på Aerius Ventilation erbjuda alla som bor i Örebro det mesta inom ventilation. Vi hjälper dig med installation/byte av FTX-System, ventilationsrengöring och reparationer. Arbetet inleds alltid med ett kostnadsfritt besök där vi diskuterar dina behov och tar fram en optimal lösning för ditt hem. För oss är det viktigt att du får ett bra inomhusklimat som fungerar för din bostad, miljö och omständigheter.

Med bra ventilation får du en bättre hälsa

Att ha en välfungerande ventilation är viktigt för hela familjen då det bidrar till en hälsosammare vardag. Dålig eller stillastående luft kan ge huvudvärk och andningsbesvär, samtidigt som det kan bidra till fukt och mögel, något som kan bli dyrt att laga i ett senare skede. I Örebro, liksom många andra städer i Sverige, spenderar vi mycket tid inomhus i våra hem och på våra arbeten. Bostäder och kontor ger oss en fristad från vårt kalla väder. Därför är det extra viktigt att vi också har ett bra inomhusklimat, som gör att vi trivs och värnar om vår hälsa.

I många fall kan det räcka med en installation av mekanisk frånluft, medan det i andra fall kan krävas en mer omfattande insats. Oavsett, så ser vi på Aerius Ventilation i Örebro till att du får en lösning som ger bästa effekt för både dig och din bostad eller fastighet.

Vi erbjuder ventilation i Örebro

Aerius Ventilation har ända sedan starten haft en passion för människors inomhusklimat. Vår mångåriga erfarenhet garanterar att du får ett optimalt luftflöde och ett system som håller i många år. Bor du i Örebro med omnejd vill vi vara din självklara partner när du funderar på att byta ut, optimera eller renovera ditt ventilationssystem. Vi hjälper dig med installation av FTX-system, ventilationsservice, filterbyte och mycket mer.

När du anlitar oss för ventilation i Örebro får du:

  • Proffsigt bemötande
  • Tydliga offerter utan dolda extrakostnader
  • Skräddarsydd lösning utifrån dina behov
  • Ventilationslösningar som håller länge

Vi erbjuder allt inom ventilation för både privatpersoner, fastighetsägare och företag i Örebro. Om du vill ha ett bättre inomhusklimat, kontakta oss idag för ett kostnadsfritt besök!

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Vanliga frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation

Vanliga frågor om ventilation i Örebro

Hur lång tid brukar det oftast ta innan jag får hjälp med min ventilation i Örebro?2022-06-29T13:11:13+01:00

Här på Aerius erbjuder vi snabbt arbete och vanligtvis blir arbetet färdigt inom 1-2 månader. Vi erbjuder även hjälp vid akuta fall, då blir arbetet oftast klart inom några veckor.

Finns möjligheten att dela upp betalningen när man köper ventilationsarbeten?2022-06-29T13:11:42+01:00

Aerius Ventilation erbjuder möjligheten för dig som privatkund att dela upp din betalning helt räntefritt. Vi har också ett samarbete med Svea Ekonomi så att du kan få en fördelaktig finansiering. Här kan du läsa mer.

Ventilation Örebro – Vilka tjänster har ni?2023-09-15T14:15:04+01:00

Här på Aerius har vi många tjänster och stolta över att kunna erbjuda alla tjänster inom ventilation för hus, bostadsrättsföreningar och förvaltare. Vi installerar ventilationssystem, utför ventilationsservice och radonsanering. Här hittar du en översikt av våra tjänster