Ventilation Västerås2022-08-01T19:58:49+01:00

Ventilation Västerås

Aerius Ventilation – en trygg partner

Bor du i Västerås och behöver hjälp att förbättra din ventilation? Då har du kommit rätt! Våra ventilationsexperter ser till att du har ett fungerade system som ger dig frisk och hälsosam luft, året runt. Vi vänder oss till såväl företag och privatpersoner som bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Hos oss kan du vara trygg i att du får kvalitativa lösningar som håller över lång tid.

Få bättre hälsa med ren och frisk luft

För att vi ska må bra är det viktigt att luften vi andas håller hög kvalitet och är fri från farliga partiklar. Annars kan du få problem med både huvudvärk, allergier och trötthet samt få sämre koncentrationsförmåga. Därför är det viktigt att kontinuerligt kontrollera ventilationen såväl hemma som i skolan och på arbetsplatsen.

Vi erbjuder kompletta helhetslösningar inom ventilation för dig som bor eller arbetar i Västerås. Med vår hjälp får du ett hälsosamt inomhusklimat snabbt, enkelt och effektivt.

Anlita oss för ventilation i Västerås

Sedan vi startade vår verksamhet 2015 har vi hjälpt tusentals kunder att förbättra sin ventilation. Med erfarenhet, kompetens och ett proffsigt bemötande ser vi till att du får en hållbar och kostnadseffektiv lösning. Eftersom vi vet att alla har olika behov och förutsättningar är vi noga med att hantera varje projekt individuellt.

Att anlita oss för att ta hand om din ventilation i Västerås är enkelt. Arbetet inleds med ett kostnadsfritt platsbesök där du får berätta om dina upplevda problem. Därefter får du en tydlig offert med föreslagna åtgärder och tidsplan. När arbetet är utfört finns vi alltid tillgängliga för efterservice och support. Självklart finns vi även i närliggande städer som Köping, Enköping och Eskilstuna.

Vill du förbättra din ventilation och ditt inomhusklimat? Kontakta oss idag för att boka in ett möte!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation

Vanliga frågor om ventilation i Västerås

Går det att reparera mitt ventilationssystem?2022-06-27T11:12:46+01:00

Det är en svår fråga att besvara utan att ha sett systemet. I de allra flesta fall går det att renovera eller byta ut delar av systemet och få en fullt fungerande ventilation igen. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök så vi kan göra en bedömning och ge rekommendationer på nästa steg. 

Byter ni takfläktar i Västerås?2022-09-15T22:42:40+01:00

Ja det gör vi. Vi hjälper även till med rensning av ventilationskanaler, filterbyte samt intrimning och renovering av ditt ventilationssystem. Hör av dig till oss så hittar vi en tid för ett första kostnadsfritt besök. 

Dålig ventilation Västerås – hur snabbt kan jag få hjälp?2022-06-27T11:07:53+01:00

Då vi jobbar med korta ledtider i alla led kan vi i de flesta fall hjälpa kunder inom 1-2 månader. Gäller det ett akut ärende ser vi givetvis till att snabba på processen, och kan ha åtgärdat ett problem inom 1-2 veckor.