Ventilation i Jönköpings län2022-08-01T19:53:50+01:00

Ventilation Jönköping

Din lokala ventilationspartner

Bor du i Jönköpings län och behöver hjälp med ventilationen? Vi på Aerius Ventilation tillhandahåller såväl projektering och installation som service av ventilationssystem – allt du behöver för att få ett friskt inomhusklimat. Arbetet inleds alltid med ett kostnadsfritt platsbesök, där du tillsammans med en av våra erfarna projektledare tar fram en lösning utifrån de problem som du upplever.

Installation av ventilation i Jönköping

En god ventilation behövs i alla slags byggnader, oavsett om det är ett hus, kontor, skola eller flerbostadsfastighet. Vilket typ av ventilationssystem som passar bäst beror på flera olika faktorer, bland annat hur många personer som vistas inomhus och hur stora rummen är.

Sedan 2015 hjälper vi både privatpersoner, företag och fastighetsägare i Jönköping län att optimera sin ventilation. Vi utgår alltid ifrån dina behov och förutsättningar, och fastställer inte vilket system eller vilken lösning du bör ha förrän vi analyserat och klarlagt problemet. I vissa fall är ett så kallat FTX-system den bästa lösningen. Det ett kostnadseffektivt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning. För andra hus/byggnader kan mekanisk frånluft eller takfläktar vara ett bra alternativ för att öka cirkulationen .

Vi samarbetar med ledande leverantörer inom ventilation såsom Swegon, Systemair och Östberg, så att du kan vara trygg i att du får kvalitativa lösningar som håller länge.

Ren luft och ett bättre inomhusklimat

Att ha frisk luft inomhus bör vara en självklarhet. Trots det är det många byggnader som har dålig luftkvalitet på grund av ineffektiv ventilation. Ett bra ventilationssystem ska kontinuerligt ta bort föroreningar från byggnaden, annars blir det för hög luftfuktighet och risken för mögel ökar.

Bor du i Jönköping med omnejd vill vi vara din självklara partner när du funderar på att byta ut, optimera eller renovera ditt ventilationssystem. Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar som är anpassade efter dina behov.

Vill du ha ett bättre inomhusklimat? Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Vanliga frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation

Vanliga frågor om ventilation i Jönköping

Mitt hus har dålig luft – vad ska jag göra?2022-06-29T10:12:18+01:00

En god idé är att kontakta en professionell ventilationsfirma som oss på Aerius. Då kan vi göra ett kostnadsfritt besök hemma hos dig och se över hur din nuvarande ventilation fungerar. Vi kan göra mätningar, underhålla och rekommendera kompletterande lösningar som resulterar i ett friskt inomhusklimat. Att ha dålig luft hemma är inte bra, vare sig för de personer som vistas i bostaden eller för själva huset. 

Ventilation i Jönköping – vad ingår i ert tjänsteutbud?2022-09-15T22:49:19+01:00

Vi är stolta över att erbjuda ett komplett utbud av tjänster inom ventilation för dig som bor i Jönköping med omnejd. Med vår erfarenhet och expertis hjälper vi dig med installationer av nya ventilationssystem, byta gamla FTX-Aggregat och frånluftsfläktar, stora som små. Självklart kan vi även göra löpande service, reparationer, luftflödesmätningar och mycket mer. 

Jag har problem med min ventilation i Jönköpings län, hur kommer jag i kontakt med er?2022-06-29T10:12:07+01:00

Du kan ringa, maila eller fylla i en offertförfrågan. Vi finns alltid tillgängliga och återkopplar senast inom två arbetsdagar. Vi vänder oss både till privatpersoner, företag och fastighetsägare, i större delen av landet. 

Hur vet jag vilket ventilationssystem jag behöver?2022-06-27T11:04:19+01:00

Det beror helt på vilka förutsättningar som finns i din fastighet. Efter ett kostnadsfritt besök kan vi erbjuda en komplett offert med de lösningar som är bäst anpassade för dig och din fastighet. Hör av dig om du vill diskutera ventilation eller få tips och idéer. Läs gärna mer om de produkter som vi vanligtvis rekommenderar.

Ventilation Jönköping – vilka tjänster erbjuder ni?2022-06-27T11:04:38+01:00

Vi kan hjälpa dig med allt inom ventilation. Vi byter ventilationssystem, utför radonsanering, installerar mekanisk frånluft och ventiler samt mycket mer. Vi hjälper även till med felsökning, service, underhåll och reparationer av ventilationssystem. Med andra ord allt du kan tänkas behöva hjälp med. 

Jag behöver hjälp med mitt FTX-System i Jönköping, kan ni hjälpa mig?2022-09-15T22:53:55+01:00

Absolut! Vi utför byte av FTX-Aggregat, nyinstallation av FTX-System och även ventilationsservice på samtliga system, stora som små. Vi bistår även med flera olika lösningar för att få bukt med för hög radonhalt.