Ventilation Jönköping

Din lokala ventilationspartner

Bor du i Jönköpings län och behöver hjälp med ventilationen? Vi på Aerius Ventilation tillhandahåller såväl projektering och installation som service av ventilationssystem – allt du behöver för att få ett friskt inomhusklimat. Arbetet inleds alltid med ett kostnadsfritt platsbesök, där du tillsammans med en av våra erfarna projektledare tar fram en lösning utifrån de problem som du upplever.

Få en offert

Installation av ventilation i Jönköping

En god ventilation behövs i alla slags byggnader, oavsett om det är ett hus, kontor, skola eller flerbostadsfastighet. Vilket typ av ventilationssystem som passar bäst beror på flera olika faktorer, bland annat hur många personer som vistas inomhus och hur stora rummen är.

Sedan 2015 hjälper vi både privatpersoner, företag och fastighetsägare i Jönköping län att optimera sin ventilation. Vi utgår alltid ifrån dina behov och förutsättningar, och fastställer inte vilket system eller vilken lösning du bör ha förrän vi analyserat och klarlagt problemet. I vissa fall är ett så kallat FTX-system den bästa lösningen. Det ett kostnadseffektivt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning. För andra hus/byggnader kan mekanisk frånluft eller takfläktar vara ett bra alternativ för att öka cirkulationen .

Vi samarbetar med ledande leverantörer inom ventilation såsom Swegon, Systemair och Östberg, så att du kan vara trygg i att du får kvalitativa lösningar som håller länge.

Ren luft och ett bättre inomhusklimat

Att ha frisk luft inomhus bör vara en självklarhet. Trots det är det många byggnader som har dålig luftkvalitet på grund av ineffektiv ventilation. Ett bra ventilationssystem ska kontinuerligt ta bort föroreningar från byggnaden, annars blir det för hög luftfuktighet och risken för mögel ökar.

Bor du i Jönköping med omnejd vill vi vara din självklara partner när du funderar på att byta ut, optimera eller renovera ditt ventilationssystem. Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar som är anpassade efter dina behov.

Vill du ha ett bättre inomhusklimat? Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet. Vi är därför stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Önskar du en offert? Fyll i nedan formulär så återkommer vi till dig inom kort.
Choose File
Reco- Aeriues Ventialtion
Godkänd av villaägarna

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 08-505 041 96 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.
Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige. Främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring. Likväl hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius