Ventilation i Södermanlands län2022-08-01T19:50:44+01:00

Ventilation Eskilstuna

Fixa din ventilation i Eskilstuna

Ventilationsfirman Aerius är ditt lokala företag i Eskilstuna som hjälper dig med allt inom ventilation och energieffektivisering. Vi utför såväl reparationer och installationer som radonsanering och service. Vårt mål är att du ska ha det bästa inomhusklimatet och vi anpassar alltid våra lösningar efter dina behov. Be om ett kostnadsfritt platsbesök redan idag!

Ventilationslösningar för alla behov

Vi erbjuder ett stort utbud av ventilationslösningar för dig som bor i Eskilstuna och hela Södermanland, så att du kan vistas tryggt och säkert i hemmet eller på arbetsplatsen. Då de flesta svenskar spenderar en stor del av sin tid inomhus är det viktigt med god ventilation så att luften håller hög kvalitet. Med frisk och ren luft minskar risken för hälsobesvär såsom astma, allergier och huvudvärk. En bra luftcirkulation är dessutom viktig för att skydda fastigheten, då det annars kan bildas fukt och mögel.

Vi erbjuder kompletta ventilationslösningar för både privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Om du bor i Södermanland och behöver hjälp med ventilationen ska du kontakta oss redan idag så återkommer vi med en kostnadsfri offert!

Ventilation i Eskilstuna och hela Södermanland

Att fixa din ventilation i Eskilstuna har aldrig varit enklare. Sedan vi startade vår verksamhet 2015 har vi hjälpt tusentals kunder förbättra, optimera och renovera sitt ventilationssystem. Vi erbjuder dessutom tjänster såsom filterbyten, radonsanering och installering av FTX-system.

När du anlitar Aerius Ventilation för ventilation i Södermanland får du:

  • Personlig service och skräddarsydda lösningar
  • Snabba och tydliga offerter utan dolda kostnader
  • Professionellt bemötande och hantering
  • En ventilationspartner som alltid finns där för dig

För oss är det viktigt att du alltid får den bästa kvaliteten till det bästa priset. Därför samarbetar vi med marknadsledande leverantörer inom ventilation, bland annat Swegon, Östberg och Systemair. Kontakta oss redan idag så skräddarsyr vi en lösning som passar just dig och din situation.

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till [email protected]. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation och inomhusklimat

Vanliga frågor om ventilation i Eskilstuna

Vad är bästa sättet att åtgärda dålig luft inomhus?2022-06-29T10:03:42+01:00

Dålig luft kan uppstå i alla hus och lägenheter, och det har nästan alltid att göra med att ventilationen inte fungerar. De flesta av oss upplever att det är ett större problem under sommaren då det är varmt och det känns som att luften står still. Vi kommer gärna ut till din bostad/fastighet och ser över din ventilation samt diskuterar vilken lösning som är bäst. 

Jag har problem med fukt och mögel i min villa i Södermanland. Vad ska jag göra?2022-06-29T09:59:05+01:00

Om du har problem med fukt och mögel så måste du se över din ventilation. Dina problem beror på att den fuktiga luften inte transporteras ut, utan stannar kvar i bostaden. Oftast kan det lösas med mekanisk frånluft. Det enklaste sättet är att kontakta en fackman som kan åtgärda problemet. 

Arbetar Aerius ventilationsfirma i hela Södermanland?2023-10-18T07:32:45+01:00

Ja, våra montörer och tekniker arbetar i hela Södermanland. Så oavsett om du bor i
Nyköping, Eskilstuna, Katrineholm eller Strängnäs så kan vi hjälpa dig med din ventilation.

Hur snabbt kan jag få hjälp med ventilation i min fastighet i Eskilstuna?2022-06-30T16:44:54+01:00

Vi arbetar alltid med korta ledtider och kan i de flesta fall ha åtgärdat ett ventilationsproblem inom 1-2 månader. Har du ett akut problem kan vi vanligtvis hjälpa dig inom 1-2 veckor. Kontakta oss så återkommer vi med en offert och tydlig tidsplan.

Vilka insatser hjälper vid för hög radonhalt?2022-06-30T16:43:16+01:00

Det beror på varifrån radonet kommer. Vid markradon, som är den vanligaste källan till hög radonhalt, kan en radonsug ofta hjälpa. Kommer radonet från vattnet eller byggnadsmaterialet i huset kan andra åtgärder bli aktuella.

Vad för ventilationstjänster utför ni i Eskilstuna?2022-09-15T22:52:01+01:00

Vår ventilationsfirma Aerius utför de flesta ventilationstjänster såsom reparation, installation av olika ventilationssystem samt ventilationsrengöring. Vi är vidare specialister på FTX-System, FTX-Aggregat och byte av takfläktar, stora som små.