Ventilation Södertälje2022-09-21T13:31:13+01:00

Ventilation Södertälje

Ditt lokala ventilationsföretag i Södertälje

Vi på Aerius Ventilation erbjuder ett heltäckande utbud inom ventilation i Södertälje. Vi hjälper både privatpersoner, företag och fastighetsägare med installationer, service och reparationer. Med vår kunskap och erfarenhet ser vi till att du får en så god ventilation som möjligt i din fastighet.

Alla projekt inleds med ett kostnadsfritt platsbesök av vår kunniga personal. På så sätt hittar vi en lösning som passar dig och din bostad/fastighet bäst. Kontakta oss idag så bokar vi in ett möte!

Frisk luft med rätt ventilationslösning

För att vi människor ska må bra krävs det att luften vi andas är fri från skadliga partiklar. Med tanke på hur mycket tid vi spenderar inomhus är det därför av största vikt att ventilationen är väl anpassad efter lokalen. Vi på Aerius hjälper dig som bor eller arbetar i Södertälje att mäta luftflöden och bedöma ditt behov av ventilation. Därefter utför vi de åtgärder som krävs för att optimera inomhusklimatet så att både personer som vistas inomhus och själva fastigheten mår bra.

Oavsett om du behöver service och underhåll, installera mekanisk frånluft eller ett komplett FTX-system, så har vi en kostnadseffektiv lösning för dig. Vi utför även radonsaneringar, installerar takfläktar och genomför filterbyten, allt för att luften i din bostad eller fastighet ska vara frisk året om.

Anlita oss för ventilation i Södertälje

Med vår mångåriga erfarenhet tar vi fram ventilationslösningar som är skräddarsydda efter dina behov. Vi finns nära till hands när du vill ha hjälp med din ventilation och ser till att finnas med dig genom hela projektet.

Hos Aerius får du alltid:

  • Kostnadsfritt platsbesök och tydliga offerter utan dolda extrakostnader
  • Erfaren och passionerad personal som finns med dig hela vägen
  • Skräddarsydda och kostnadseffektiva lösningar
  • En pålitlig och lokal partner för alla dina ventilationsbehov

Välkommen till oss på Aerius – vi har passion för din ventilation!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till [email protected]. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation och inomhusklimat

Vanliga frågor om ventilation i Södertälje

Kan en luftrenare hjälpa mig med dålig lukt inomhus?2022-06-27T11:49:57+01:00

En luftrenare kan ta hand om vissa partiklar och gasformiga luftföroreningar. Däremot beror det på vad som orsakat den dåliga lukten. Hör av dig till oss så kan vi genomföra ett kostnadsfritt besök och hjälpa dig få bukt med problemet.

Vilka tjänster inom ventilation tillhandahåller ni i Södertälje?2022-06-30T16:55:34+01:00

På vår ventilationsfirma Aerius har vi lång och gedigen erfarenhet av alla typer av ventilationsarbeten. Vi hjälper både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, hyresvärdar, företag och samfälligheter med att få bättre inomhusklimat. Här kan du se hela vårt tjänsteutbud. 

Hur snabbt kan ni avhjälpa mögel och fukt i min fastighet i Södertälje?2022-06-27T11:27:03+01:00

Fukt och mögel är något vi har mycket stor erfarenhet av att åtgärda. I de flesta fall kan vi ha en fungerande lösning på plats inom 1-2 månader. Är det ett akut fall försöker vi givetvis hjälpa dig snabbare än så.