Ventilation Karlstad2022-09-21T13:44:48+01:00

Ventilation Karlstad

Skräddarsydda och kostnadseffektiva lösningar

Aerius hjälper dig med allt som berör din ventilation i Karlstad. Våra experter har lång erfarenhet av att att hantera och optimera ventilation i alla typer av fastigheter. Vi vänder oss till såväl privatpersoner och företag som bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Med Aerius kan du vara trygg i att du får en hållbar lösning som är anpassad efter dina behov.

Vi förbättrar ditt inomhusklimat

Bra ventilation är en förutsättning för att få ren och frisk luft inomhus. Eftersom vi spenderar en stor del av vår tid hemma, på arbetet eller i skolan är det viktigt att luftkvaliteten är så optimal som möjligt. På så sätt orkar vi mer, får bättre koncentrationsförmåga och undviker att andas in mögelsporer, toxiner och andra skadliga partiklar.

Sedan 2015 har vi hjälpt våra kunder i Karlstad att förbättra sin ventilation. Med gedigen kompetens och erfarenhet ser vi till att du får en lösning som passar dig. Vi är med dig under hela projektet och finns tillgängliga för support och efterservice när arbetet är klart.

Ventilation i Karlstad, Kristinehamn och Grums

Om du bor i Karlstad eller närliggande städer och behöver hjälp med ventilationen ska du kontakta oss på Aerius. Vi kan bistå med allt från kvalitativa helhetslösningar till service av befintliga system, OVK-besiktning, radonsanering och installation av FTX-System. Dessutom ger vi dig tips på vad du själv kan göra för att öka luftkvaliteten i ditt hem eller arbetsplats.

När du anlitar Aerius Ventilation får du alltid:

  • Skräddarsydda lösningar efter dina behov
  • Tydlig offert, arbetsbeskrivning och tidsplan
  • Professionellt bemötande och snabb service

Vill du ha ett bättre inomhusklimat? Hör av dig till oss så bokar vi in ett kostnadsfritt platsbesök där vi diskuterar dina behov och ger förslag på åtgärder.

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation

Vanliga frågor om ventilation i Karlstad

Hur lång tid tar det att få ordning på ventilationen?2022-06-27T13:58:08+01:00

Vi arbetar alltid med korta ledtider och kan oftast få ordning på ett ventilationsproblem inom 1-2 månader. Har du ett akut problem så ser vi till att hjälpa dig inom 1-2 veckor. Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte så kan vi ge en mer exakt tidsram.

Vilka problem med ventilation hjälper ni med i Karlstad?2022-06-30T16:54:03+01:00

Vi hanterar så gott som alla ventilationsproblem hos både privatpersoner, företag, BRF:er och organisationer. Genom vår gedigna kompetens och erfarenhet ser vi till att hitta den lösning som passar dig och din fastighet bäst. 

Min villa i Karlstad har dålig ventilation – hur kan ni hjälpa mig?2022-06-30T16:51:22+01:00

Vi kan göra mätningar, renovera, underhålla och trimma in ventilationen samt installera kompletterande eller fullskaliga ventilationssystem. Allt beror på hur omfattande problem du upplever. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök så kan vi komma med en offert.