Ventilation Stockholm

Vår Kunskap – Din Trygghet
Offertförfrågan

Installation och ventilationsservice

Att ha ventilation är mycket viktigt, oavsett om det gäller ett kontor, ett lager eller ett bostadshus. En krånglande eller dålig ventilation kan leda till stora konsekvenser och bör därför åtgärdas så fort som möjligt. Allt som har med ventilation att göra är helt enkelt ett jobb för oss på Aerius! Vi är ett välrenommerat företag som erbjuder just ventilationsservice i Stockholm, men även t.ex. installation av ventilation från grunden, projektering, felsökning och OVK-besiktning. Som företag är vi relativt ungt eftersom vi startade vår verksamhet 2015, men vi är ändå ett av de företag med absolut högst kundnöjdhet i branschen. Detta tror vi beror på att vi alltid ser till att ligga i utvecklingens framkant, men också för att vi behandlar varje projekt individuellt och för att vi lägger stor vikt i detaljer för att möta varje enskilt behov. Oavsett om vi arbetar med en privatperson, en bostadsrättsförening eller ett hotell så ser vi till att utföra det absolut bästa möjliga jobbet.   

VÅRA TJÄNSTER

Ventilationsservice

Vi utför service på alla system och fastigheter. Bostadsrättsföreningar, Villor, Hotell, Fastigheter etc. 

Felsökning

Vid problem med ventilation kan vi felsöka hela systemet till fast pris beroende på omfattning av felsökningen.

Projektering

Är man i tankarna på att renovera huset och riva väggar eller ifall man vill uppgradera sitt ventilationssystem kan vi projektera kostnadsfritt ifall det rör sig om ett mindre objekt.

OVK Besiktning

Vi utför OVK på riksnivå och kan därmed göra OVK kontroller på samtliga byggnader som har skyldighet att göra det. 

KOSTNADSFRI OFFERTFÖRFRÅGAN

Fyll i era kontaktuppgifter nedan eller kontakta oss direkt på telefonnummer 08-400 255 53.

Ventilationsservice Stockholm

Varför välja Aerius för arbeten med ventilationsservice i Stockholm?

Anledningarna till varför du gör helt rätt i att välja oss på Aerius för ventilationsservice eller installation av ventilation i Stockholm är många. Här är några:

  • Vår noggrannhet. Eftersom det är många komponenter som ingår i ett ventilationssystem så ser vi till att vara så noggranna som möjligt när vi arbetar. Vi ser till att allt blir grundligt rengjort och vi behandlar våra kunders ventilationssystem så bra det bara går. Vid injusteringar tar vi hänsyn till flera faktorer så att ventilationen är anpassad till yta, antal personer i hushållet, husets täthet och så vidare. Vår idé är att aldrig lämna ett arbete utan att veta att vi gjort allt vi kan för att ventilationen ska fungera så bra som möjligt.
  • Vår kommunikation. Något vi märkt att våra kunder verkligen uppskattar är att vi är raka i vår kommunikation. När vi utför en ventilationsservice så förklarar vi alltid varför ventilationen är dålig och vad vi kommer göra för att åtgärda det. Och när vi installerar ett ventilationssystem så svarar vi självklart på kundens alla frågor om processen. Genom att se till att kunden alltid är informerad och uppdaterad så genereras en mycket uppskattad trygghet.
  • Våra många nöjda kunder. Som tidigare nämnts är Aerius ett av de företag i branschen med absolut högst kundnöjdhet. Det är givetvis något vi är mycket stolta över och något som vi gör allt för att upprätthålla. Att vi får så många fina ord och så mycket beröm tror vi är ett tecken på att vi verkligen vet vad vi gör och att vi samtidigt brinner för att leverera förstklassig ventilationsservice i Stockholm.

Kontakta oss för hjälp med installation av ventilation i Stockholm!

Oavsett vad du vill ha vår hjälp med så finns vi här för dig. Det är helt enkelt bara att ta kontakt med oss så svarar vi på alla dina frågor och funderingar gällande ventilation i Stockholm. Skulle det vara så att du funderar på att renovera huset eller vill uppgradera ventilationssystemet så kan vi erbjuda en kostnadsfri projektering förutsatt att det rör sig om ett mindre objekt. Vi ser fram emot att höra från dig, varmt välkommen till Aerius!