Ventilation Katrineholm2024-02-13T04:10:44+01:00

Ventilation Katrineholm

Ventilation och service i Katrineholm

Bor du i Katrineholm och behöver hjälp med din ventilation? Aerius Ventilationsfirma utför allt från installation av nya ventilationssystem som till exempel FTX-System och filterbyte till ventilationsrengöring, service och reparationer. Med erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett bättre inomhusklimat, fritt från mögel och andra farliga partiklar.

Vi hjälper såväl privatpersoner och företag i Katrineholm som bostadsrättsföreningar och samfälligheter att förbättra sin ventilation. Kontakta oss idag så bokar vi in ett kostnadsfritt platsbesök.

Få ett bättre inomhusklimat

Om ventilationen inte fungerar som den ska är det vanligt att uppleva problem med instängd och dålig luft. Detta blir speciellt påtagligt under sommarmånaderna när det är varmare väder.

Ibland kan det räcka med att installera takfläktar och ventiler för att öka luftcirkulationen, en lösning som är både enkel och billig. I vissa fall behövs det dock en mer omfattande lösning. Ett välfungerande ventilationssystem minskar även risken för att fastigheten drabbas av fukt och mögel. För att se till att du har frisk och hälsosam luft är det därför viktigt att se över din ventilation.

Förutom att du får ett bättre inomhusklimat kan rätt ventilationslösning även sänka dina löpande energikostnader.

Anlita oss för ventilation i Katrineholm

Aerius Ventilation erbjuder kvalificerad rådgivning och ger förslag på långsiktiga och kostnadseffektiva ventilationslösningar för dig som bor i Katrineholm och Strängnäs med omnejd. Arbetet inleds alltid med ett kostnadsfritt platsbesök varpå du får en tydlig offert och arbetsbeskrivning.

När du anlitar oss får du:

  • Trevligt och professionellt bemötande
  • En personlig och dedikerad projektledare
  • Kostnadseffektiva lösningar som håller över tid

För oss är det viktigt att du som kund får kvalitativa lösningar som du är nöjd med. Vi samarbetar därför med ledande leverantörer ​​som Systemair, Östberg och Swegon.

Vill du optimera din ventilation i Katrineholm? Hör av dig till oss så återkommer vi till dig inom kort.

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Vanliga frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation

Vanliga frågor om ventilation i Katrineholm

Hur åtgärdar man bäst problem med mögel och fukt?2022-06-27T13:48:51+01:00

Vilken åtgärd som är bäst lämpad för din fastighet beror på. Vi skulle behöva göra en kontroll på plats för att kunna ge en rekommendation som verkligen löser problemet. Med vår långa erfarenhet kan du vara trygg i att vi hittar den optimala lösningen för dig och din fastighet.

Min villa i Katrineholm har torr och instängd luft, vad ska jag göra?2022-06-30T16:57:13+01:00

Torr och instängd luft beror nästan alltid på dålig ventilation. Det är inte helt ovanligt, i synnerhet om du bor i ett hus med självdrag. I vissa fall kan du själv åtgärda problemet. Läs vårt blogginlägg om hur du kan gå tillväga om du upplever torr luft inomhus

Hur kan ni hjälpa mig med min ventilation i Katrineholm?2022-06-30T16:56:12+01:00

Vi på Aerius ventilationsfirma har lång erfarenhet av att hjälpa såväl privatpersoner som stora och små fastighetsägare. Kontakta oss redan idag genom att ringa, maila eller skicka en offertförfrågan.