Ventilation i Uppsala län2024-03-30T13:14:46+01:00

Ventilation Uppsala

Allt för ventilation i Uppsala

Aerius Ventilation har allt inom ventilation för dig som bor i Uppsala län. Vi hjälper dig snabbt och effektivt med installationer, reparationer, ventilationsrengöring och radonsanering. Våra kunniga medarbetare genomför alltid ett kostnadsfritt besök på plats för att hitta bästa lösning för dig och dina förutsättningar. Vi ser helt enkelt till att du får det bästa möjliga inomhusklimatet.

ventilation och kylsystem i uppsala, av ett loktalt ventilationsföretag i Uppsala

God ventilation ger hälsosammare liv

I Sverige spenderar vi långa stunder inomhus, både på arbetet och i hemmet. Därför är det viktigt att luften håller god kvalitet för att motverka såväl sjukdom som skador på fastigheten. Dålig eller stillastående luft kan ge huvudvärk och andningsbesvär, samtidigt som det kan bidra till mögel eller röta, något som kan bli dyrt att laga i ett senare skede.

I vissa fall kan det räcka med en enklare åtgärd såsom att installera mekanisk frånluft, medan det i andra fall kan krävas en mer omfattande insats. Med vår kompetens ser vi till att du alltid får den lösning som ger bäst effekt för dig och din fastighet.

Ditt ventilationsföretag i Uppsala

Vi på Aerius Ventilation har ända sedan starten år 2015 haft en passion för människors inomhusklimat. Bor du i Uppsala med omnejd vill vi vara din självklara partner när du funderar på att byta ut, optimera eller renovera ditt ventilationssystem. Vår mångåriga erfarenhet garanterar att du får ett optimalt luftflöde och ett system som håller i många år.

När du anlitar Aerius Ventilation får du:

  • Proffsigt bemötande från våra kunniga medarbetare
  • Tydliga offerter utan dolda extrakostnader
  • Helhetslösningar för dig och din fastighet
  • Snabba och hållbara ventilationslösningar

Vi erbjuder långsiktiga lösningar för både privatpersoner och företag i Uppsala län. Om du vill ha ett bättre inomhusklimat, kontakta oss idag för ett kostnadsfritt besök!

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation

Vanliga frågor om ventilation i Uppsala

Hur snabbt kan jag får hjälp med min ventilation i Uppsala?2022-05-02T21:23:12+01:00

På ventilationsfirman Aerius erbjuder vi korta ledtider där arbetet vanligtvis blir klart inom 1-2 månader. Om du behöver akut hjälp kan vi oftast hjälpa dig inom ett par veckor.

Kan jag dela upp betalningen när jag beställer ventilationsarbeten?2022-05-02T21:23:34+01:00

Ja, du som är privatkund kan dela upp betalningen helt räntefritt på 12 eller 24 månader. Vi samarbetar med Svea Ekonomi för att erbjuda en förmånlig finansering. Här kan du läsa mer.

Ventilation Uppsala – vilka tjänster erbjuder ni?2022-05-02T21:23:56+01:00

Våra erfarna ventilationsmontörer och tekniker hjälper dig med både stora och små ventilationsarbeten. Vi erbjuder alltid skräddarsydda lösningar utifrån dina behov och önskemål. Här hittar du en översikt av våra tjänster.