Ventilation Uppsala

Allt för ventilation i Uppsala

Aerius Ventilation har allt inom ventilation för dig som bor i Uppsala län. Vi hjälper dig snabbt och effektivt med installationer, reparationer, service och radonsanering. Våra kunniga medarbetare genomför alltid ett kostnadsfritt besök på plats för att hitta bästa lösning för dig och dina förutsättningar. Vi ser helt enkelt till att du får det bästa möjliga inomhusklimatet.

Få en offert

God ventilation ger hälsosammare liv

I Sverige spenderar vi långa stunder inomhus, både på arbetet och i hemmet. Därför är det viktigt att luften håller god kvalitet för att motverka såväl sjukdom som skador på fastigheten. Dålig eller stillastående luft kan ge huvudvärk och andningsbesvär, samtidigt som det kan bidra till mögel eller röta, något som kan bli dyrt att laga i ett senare skede.

I vissa fall kan det räcka med en enklare åtgärd såsom att installera mekanisk frånluft, medan det i andra fall kan krävas en mer omfattande insats. Med vår kompetens ser vi till att du alltid får den lösning som ger bäst effekt för dig och din fastighet.

Ditt ventilationsföretag i Uppsala

Vi på Aerius Ventilation har ända sedan starten år 2015 haft en passion för människors inomhusklimat. Bor du i Uppsala med omnejd vill vi vara din självklara partner när du funderar på att byta ut, optimera eller renovera ditt ventilationssystem. Vår mångåriga erfarenhet garanterar att du får ett optimalt luftflöde och ett system som håller i många år.

När du anlitar Aerius Ventilation får du:

  • Proffsigt bemötande från våra kunniga medarbetare
  • Tydliga offerter utan dolda extrakostnader
  • Helhetslösningar för dig och din fastighet
  • Snabba och hållbara ventilationslösningar

Vi erbjuder långsiktiga lösningar för både privatpersoner och företag i Uppsala län. Om du vill ha ett bättre inomhusklimat, kontakta oss idag för ett kostnadsfritt besök!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet. Vi är därför stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare liv. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Önskar du en offert? Fyll i nedan formulär så återkommer vi till dig inom kort.
Choose File
Reco- Aeriues Ventialtion
Godkänd av villaägarna
Tack för ditt meddelande. Vi behandlar ditt ärende och återkommer till dig inom kort.
Det uppstod ett fel när vi försökte skicka ditt meddelande. Försök igen senare eller kontakta oss via e-post info@aerius.se.

Vanliga frågor

Vi är ett stort team och oftast kan vi komma ut till dig redan inom 2-3 veckor för utförande, beroende på omfattning av arbete.
Det går bra att ringa 08-400 255 53 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar inom 24 timmar via e-post.-
Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. För oss är inga projekt för stora eller för små.

Aerius