Ventilation Värmdö2023-07-13T11:27:49+01:00

Ventilation Värmdö

Få hjälp lokalt med ventilation på Värmdö

Bor du på Värmdö och har behov av förbättrad ventilation? Då ska du kontakta oss på Aerius ventilationsföretag. Vi har många års erfarenhet av alla typer av ventilationsproblem och hittar alltid den lösning som passar dig och din fastighet bäst. Vi hjälper både privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Så tveka inte – kontakta oss idag för ett kostnadsfritt besök. 

I vårt tjänsteutbud finner du allt du behöver i ventilationsväg. Vi utför kontroller, löpande underhåll, renoveringar och nyinstallation av FTX-aggregat, allt beroende på vad du behöver för att få ett bättre inomhusklimat.

God ventilation – en ekonomiskt sund investering

Att se till att din fastighet har god ventilation är A och O för att förhindra fukt, mögel och andra problem. Genom att ha god ventilation mår huset bättre, vilket minskar kostnaderna för reparationer. Rätt ventilation minskar dessutom dina löpande energikostnader, då varken uppvärmning eller kylning behöver arbeta hårdare än nödvändigt. 

Gör en god investering för dig och din fastighet genom att göra en ventilationskontroll redan idag. Det kommer både din hälsa och din plånbok att tjäna på. 

Ta hjälp av en erfaren ventilationsexpert

Vi har hjälp mängder med kunder på Värmdö att hitta den optimala ventilationslösningen för just dem. Passa på att bli en av de som kan sova i trygg förvissning om att ditt hus har rätt ventilation. Våra kunniga medarbetare identifierar snabbt och effektivt roten till dina ventilationsproblem och tar fram en hållbar åtgärdsplan. Ibland kan det räcka med en rengöring eller filterbyte, medan det vid andra tillfällen kan krävas ett FTX-system eller liknande åtgärder.

När du anlitar Aerius på Värmdö får du alltid:

  • En effektiv och skräddarsydd lösning för just dig
  • Kostnadsfritt hembesök och tydlig offert utan dolda kostnader
  • En dedikerad och kunnig projektledare som är med dig hela vägen
  • En pålitlig ventilationspartner som vill ditt bästa

Vill du ha ett bättre inomhusklimat? Kontakta oss redan idag!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation

Vanliga frågor om ventilation i Värmdö

Vilka ventilationstjänster tillhandahåller ni på Värmdö?2022-09-17T21:15:57+01:00

Vi har ett omfattande tjänsteutbud där vi alltid ser till att hitta den bästa lösningen för ventilationen i din fastighet. Vi gör radonsaneringar, byte av takfläktar, installerar FTX-System samt bistår med löpande service, rengöring och underhåll. Läs om alla våra tjänster här!

Jag har problem med fukt och mögel i mitt hus på Värmdö, vad ska jag göra?2022-07-10T21:09:27+01:00

Fukt och mögel är vanligare än många tror. Problemet beror på att den fuktiga luften stannar kvar i bostaden istället för att ledas ut. Med mekanisk frånluft kan man oftast lösa dessa bekymmer. Vi har stor erfarenhet av att hjälpa till med fuktproblem i hus och lägenheter på Värmdö. Kontakta oss så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök varefter vi erbjuder en effektiv lösning.

Jag behöver hjälp med min ventilation, hur snabbt kan ni komma hit?2022-07-10T21:10:13+01:00

Vi vet hur viktig ventilationen är och arbetar alltid för att hjälpa våra kunder så snabbt och effektivt som möjligt. I de flesta fall kan vi ha en fungerande lösning på plats inom ett par månader. Är det ett akut ärende har vi det oftast åtgärdat inom 1-2 veckor.