Ventilation Värmdö

Vår Kunskap – Din Trygghet
Offertförfrågan

Vi hjälper dig med din ventilation på Värmdö

Har du problem med din ventilation i villan på Värmdö? Det kommer inte att lösa sig av sig självt och det kommer definitivt att påverka dig negativt. Vi är experter på all typ av ventilation och vi åtar oss uppdrag av alla tänkbara storlekar över hela Stockholm - Värmdö, Haninge, City, Södermalm - och vi vänder oss till fastighetsägare, BRF:er och villaägare. 

Ventilation är viktigare än vad många tror. Skulle du anlita oss på Aerius för en kontroll av din ventilation i villan på Värmdö och där ditt ventilationssystem skulle uppvisa brister så är det dags att agera. 

Varför? Jo, för att undermålig ventilation kommer att kunna leda till återkommande huvudvärk, sämre koncentrationsförmåga och en ökad mottaglighet för att utveckla allergier och astma. Det är, helt enkelt, en sämre miljö att vistas i. Genom att byta ventilationssystem så ger du dig - och din familj - perfekta förutsättningar för ett bra liv där ert inomhusklimat blir jämnt, behagligt och där hela tiden frisk och fräsch luft cirkulerar genom bostaden alla rum och vrår.

VÅRA TJÄNSTER

Ventilationsservice

Vi utför service på alla system och fastigheter. Bostadsrättsföreningar, Villor, Hotell, Fastigheter etc. 

Felsökning

Vid problem med ventilation kan vi felsöka hela systemet till fast pris beroende på omfattning av felsökningen.

Projektering

Är man i tankarna på att renovera huset och riva väggar eller ifall man vill uppgradera sitt ventilationssystem kan vi projektera kostnadsfritt ifall det rör sig om ett mindre objekt.

OVK Besiktning

Vi utför OVK på riksnivå och kan därmed göra OVK kontroller på samtliga byggnader som har skyldighet att göra det. 

KOSTNADSFRI OFFERTFÖRFRÅGAN

Aerius Ventilation AB
4.7
Based on 17 reviews
powered by Google
Emma
Emma
07:47 05 Jun 20
Jättebra och informativ hjälp! Snabba på att svara!
pierre nehme
pierre nehme
18:40 25 May 20
Tack så mycket Aerius Ventilation AB och Tony för grymt bra jobb, väldigt profissionelt bemötande och tänker på... alla detaljer stora som små. Jag är verkligen nöjd med resultatet båda för maskinen och för utseendet.read more
Lars Kraft
Lars Kraft
09:23 14 Feb 20
Aerius har hjälpt mig att byta värmeväxlare samt luftvärmeaggregat. Allt har gått enligt plan från initial... offertförfrågan till utfört jobb. Har genom hela projektet haft en bra dialog med projektledare för att diskutera detaljer gällande lösningen. Aerius har varit väldigt måna om att jag som kund har varit nöjd och trygg genom hela processen.Jag kan rekommendera Aerius till andra kunder.read more
Bashar Mansour
Bashar Mansour
15:05 28 Jan 20
Otroligt nöjd med deras arbete, kundservice och jobbet de slutförde. De installerade ett FTX-system och drog nya... till- och frånluftskanaler i hela huset. De arbetade helt enligt plan och höll vad dem lovade. Kunde inte bli bättre!De flyttade ut aggregatet till garaget på önskemål från mig efter att ha monterat den på en plats jag först önskade mig. Krångligt och mekkigt men de tog på sig att göra det för att göra mig nöjd. Super!read more
Maroun Sleiman
Maroun Sleiman
11:13 02 Jan 20
Jag hade nibe fighter där ventilationssytem satt ihop värmepumpen. Vi bytte till bergvärme och det blev akutellt med... att ha en separat ventilationssytem för in och ut luft. Aerius offert var bra och de gjorde mycket bra jobb. Det som var extra bra med dem är att de samarbetade otroligt bra med firman som installerade bergvärmen. Platsen i tvättsugan är liten och vi behövde få plats för den nya bergvärme pumpen och luft aggregatet. De kom flera gånger, de träffade bergvärme företaget. Först sade vi att det luft aggregatet ska sitta på sidan, men sen när det var dags att installera bergvärmepumen så insåg vi att vi behöver ha den på en annan plats. De lyssnade på oss, gjorde som vi ville utan att ändra på kostnaden. Vdn Tony är mycket trevlig och är villig att lyssna.read more
See All Reviews

Fyll i era kontaktuppgifter nedan eller kontakta oss direkt på telefonnummer 08-400 255 53.

Ventilation Värmdö

Vi genomför en OVK-besiktning 

Att ventilation är en allvarlig fråga bevisas inte minst av att vi i Sverige har krav på OVK-besiktning. En sådan ska genomföras inom givna tidsintervaller och det är en skyldighet som åligger varje fastighetsägare, BRF och villaägare (undantag finns för vissa husmodeller i kombination med ventilationssystem). Syftet med en sådan är att den ska säkerställa god ventilation. Om en OVK-besiktning visar brister så måste man också vidta åtgärder som leder till en bättre ventilation. Detta är något som vi haft i Sverige sedan 1991 då beslutet klubbades igenom i Riksdagen. 

Vi har certifikat att utföra en OVK-besiktning och vi hjälper dig gärna då det är dags för dig att utföra en sådan. Vi kan även korrigera brister och, om så krävs, byta ut hela ventilationssystemet mot ett nytt sådant. Det senare skulle i så fall innebära en ganska stor kostnad, men det handlar om en ren investering som på sikt kommer att spara dig pengar. Dagens moderna lösningar är avsevärt mycket mer energieffektiva än äldre system: du kommer att tjäna pengar redan från dag ett. 

Vi kan även erbjuda serviceavtal där vi hela tiden ser över och kontrollerar skicket på fastighetens ventilation. Det ger dig en bättre kontroll och en minskad risk för akuta, kostsamma skador. Vi ser till att din ventilation i fastigheten på Värmdö är optimerad för varje enskild bostad. Alla har rätt till frisk och fräsch luft. Det är ditt ansvar som fastighetsägare och med oss som partner så kommer dina hyresgäster att få en perfekt inomhusmiljö - oavsett årstid. Vår kunskap är din trygghet! Välkommen till Aerius.