Ventilation Bromma2024-10-21T13:13:10+01:00

Ventilation Bromma – Sveriges mest rekommenderade

Behöver du hjälp med ventilation i Bromma? Bor eller arbetar du i Bromma och vill säkerställa att du har den bästa ventilationen hemma och på arbetet? Då är det oss på Aerius du ska kontakta. Vi har gedigen expertis inom allt som har med ventilation att göra. Vår erfarna personal hjälper dig snabbt och effektivt med allt från service, filterbyten och radonsanering till installation av ett nytt ventilationssystem.

ventilationsmontör i bromma undersöker ftx system

Flest installationer av ventilationssystem i Bromma – bor du i en fastighet byggd på 30-talet?

Eftersom vi har utfört flest installationer i området, känner vi till dessa hus in och utantill. Dessutom har dessa hem ofta rymliga vindar, vilket möjliggör smidig kanaldragning för både mekanisk frånluft och FTX-system. Vidare är självdragsventilation ofta otillräckligt, särskilt för barnfamiljer, och valet av rätt filter samt hänsyn till ljudnivåer blir särskilt viktigt.

Ditt självklara ventilationsföretag i Bromma

Med ett ventilationssystem som är anpassat för din bostad eller fastighet får du optimal cirkulation, och samtidigt renas luften från skadliga föroreningar. Detta bidrar till att både de som vistas inomhus och själva byggnaden håller sig friskare längre. Dessutom undviker du kostsamma reparationer och mögelsanering. Att investera i ett bra ventilationssystem är därför en investering i långsiktig hälsa och ekonomi. Oavsett om du behöver en större installation som ett FTX-system, eller löpande ventilationsservice, kan vi hjälpa dig. Vidare erbjuder vi luftflödesmätningar, injusteringar, ventilationsservice, radonsanering, filterbyte och mycket mer.

Ventilationstjänster i Bromma för husägare och bostadsrättsföreningar

I snart tio år har vi hjälpt både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Bromma att få ett bättre inomhusklimat. Förutom installationer, service och reparationer ger våra kunniga medarbetare råd och tips om hur du själv kan förbättra din ventilation och genomföra energibesparande åtgärder. Vi strävar efter att du som kund ska ha frisk och ren luft i din fastighet. När du väljer oss för ventilation i Bromma får du:

  • Skräddarsydda lösningar
  • Fasta priser utan krångel
  • Professionellt bemötande

Vill du ha friskare och renare luft inomhus? Då ska du kontakta oss på Aerius ventilationsfirma redan idag. Vi ser till att hålla våra tidsplaner och alla våra arbeten omfattas av en full ansvarsförsäkring.

Få kostnadsfria platsbesök och offerter för ventilation i Bromma

Vi erbjuder kostnadsfria platsbesök och detaljerade offerter. Oavsett om du bor i Alvik, Stora Mossen, Abrahamsberg, Brommaplan, Åkeshov, Ängbyplan, Islandstorget eller Blackeberg, kan våra ventilationsproffs hjälpa dig. Genom att erbjuda dessa kostnadsfria tjänster säkerställer vi att du får en skräddarsydd lösning som passar just dina behov och förutsättningar. Därmed kan du tryggt lita på att din ventilation är i goda händer.

Vanliga frågor om ventilation i Bromma

Hur går ett FTX-aggregatutbyte till i Bromma?2024-08-11T12:02:59+01:00

Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök för alla våra kunder i Bromma eftersom det ligger så nära vårt kontor. Ett FTX-aggregatutbyte i Bromma innebär vanligtvis demontering av det gamla aggregatet, installation av ett nytt energieffektivt system, och injustering av luftflöden. Processen tar oftast 1-2 dagar och kan ge märkbara förbättringar i inomhusklimatet samt lägre energikostnader. Det är viktigt att välja ett aggregat anpassat för villans storlek och ventilationsbehov.

Är det möjligt att installera FTX-system i Brommas trähus från 30-talet?2024-08-12T14:12:19+01:00

Ja, det är absolut möjligt att installera FTX-system i Brommas äldre trähus, men det kräver noggrann planering och expertis. Eftersom dessa hus ofta har begränsat utrymme för kanaldragning och behov av extra isolering, är det viktigt att överväga alla faktorer noggrant. För att hantera dessa utmaningar kan en lösning vara att använda platta kanaler eller att integrera systemet i samband med en större renovering.

För att säkerställa att installationen sker på rätt sätt erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt platsbesök i Bromma. Under detta besök går våra erfarna tekniker igenom ditt hus för att bedöma de specifika förutsättningarna och identifiera eventuella utmaningar. Därefter får du en detaljerad offert som beskriver hela processen, inklusive materialval och tidsplan.

Vid installationen arbetar vi noggrant för att bevara husets unika karaktär, samtidigt som vi inför modern ventilation. Processen börjar med en noggrann planering av kanaldragningen, följt av installationen där vi ser till att varje komponent passar perfekt in i strukturen. Slutligen, när systemet är på plats, genomför vi en omfattande testning för att säkerställa att allt fungerar som det ska, och att du får det bästa möjliga inomhusklimatet i ditt hem.

Hur ofta behövs ventilationsrengöring och service i Bromma, och vad ingår?2024-08-12T14:10:24+01:00

Det är avgörande att regelbundet utföra ventilationsrengöring och service i Bromma för att säkerställa att ditt system fungerar optimalt. Vi rekommenderar därför att du genomför ventilationsrengöring och service ungefär vartannat år, särskilt i områden som Bromma där luftkvaliteten kan påverkas av närheten till trafik och flygplatsen. För det första rengör vi noggrant alla ventilationskanaler för att avlägsna damm, smuts och andra partiklar som kan ha samlats över tid. Därefter byter vi även ut filtren, vilket är avgörande för att upprätthålla hög luftkvalitet och effektiv drift. Samtidigt kontrollerar vi fläktar och aggregat för att se till att de fungerar som de ska, och om något behöver justeras, ser vi till att det görs.

Vilka ventilationstjänster erbjuder ni i Bromma?2024-08-12T14:15:42+01:00

I Bromma erbjuder vi ett brett utbud av ventilationstjänster. För det första installerar vi moderna FTX-system, vilket förbättrar luftkvaliteten och energieffektiviteten i både äldre trähus och nyare fastigheter. Vidare utför även grundlig ventilationsrengöring för att säkerställa att ditt system fungerar optimalt. Dessutom byter vi fläktar i alla storlekar, från små bostadsfläktar till större kommersiella enheter. Vi specialiserar oss även på radonsanering för att skapa en säker inomhusmiljö.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Vanliga frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation