FTX AGGREGAT

Vi är en oberoende aktör när det kommer till märke. Vi anpassar oss efter bästa tänkbara lösning för er fastighet
Offertförfrågan

Byta FTX aggregat

När du kontaktar oss börjar vi alltid med ett kostnadsfritt hembesök av en av våra erfarna projektledare. Tillsammans med dig tar projektledaren fram en bäst lämpade lösningen utifrån de problemen du som kund upplever. Vi utgår alltid ifrån dina problem och tar det därifrån. Vi lägger ingen vikt i vilket system du bör ha eller vilken lösning du bör ha förens vi klarlagt problemet. Är det ett specifikt rum du upplever dålig luft i så tacklar vi just det rummet och ger dig förslag på åtgärder för det rummet. Är det källaren diskuterar vi lösningar för den ytan, är det huset så pratar vi om hur vi löser ett bra inomhusklimat för hela huset.

Oberoende i val av tillverkare
Vi låser oss inte till en tillverkare när vi rekommenderar ett ftx aggregat. Vi kommer aldrig att göra det heller. När vi väljer aggregat utgår vi ifrån flera parametrar, mått på utrymmet där aggregat ska stå, hur anslutningarna sitter idag, hur de ska sitta på det nya aggregatet, hur många personer som bor i huset, hur rören går i huset, vilka dimensioner som finns idag, garantitider på de olika leverantörerna och kundens budget. För oss spelar det ingen roll om man väljer Systemair, Östberg, Komfovent eller Swegon. Vi rekommenderar det som är bäst för dig och ditt hus.

Kostnadsfritt hembesök

Fyll i era kontaktuppgifter nedan eller kontakta oss direkt på telefonnummer 08-400 255 53.

Offert inom 24H

Du får offert redan inom 24 timmar med material, arbetskostnad, köravgift och en tydligt specifierad arbetsbeskrivning på varenda liten grej som ska utföras. En tydlig arbetsbeskrivning är nyckeln till att hindra missförstånd, slarv och även att du som kund helt enkelt förstår vad det är du betalar för. Arbetsbeskrivningen fungerar som ett kompass både för oss och dig som kund.

Dedikerad projektledare
Du har under hela arbetets gång en erfaren projektledare som uppdaterar dig om hur arbetet gått och vilka delmoment som finns kvar. Kommunikation är ett annat ledord som djupt genomsyrar hela företaget. Vi visar hur man tar hand om sitt ventilationssystem på bästa sätt och hur man använder de olika smart funktionerna som finns på marknaden idag.

Städning

När vi slutfört arbete städar vi efter oss, plockar undan all material, slänger allt gammalt material såsom, fläktar, spirorör, isolering och allt spill. Vi kommer in i huset som det var men vi lämnar det mycket bättre. Vi behandlar ditt hus såsom det vore vårat eget hus.

Skriftligt protokoll
Efter slutfört arbete får du som husägare ett skriftligt protokoll med uppmätta luftflöden så du ser vilka luftflöden hela huset har injusterats till. Denna ska man spara i huspärmen för framtida garantiärende eller för att påvisa dokumentation när det behövs som till exempel en husförsäljning.

Aerius Ventilation AB
4.7
Based on 17 reviews
powered by Google
Emma
Emma
07:47 05 Jun 20
Jättebra och informativ hjälp! Snabba på att svara!
pierre nehme
pierre nehme
18:40 25 May 20
Tack så mycket Aerius Ventilation AB och Tony för grymt bra jobb, väldigt profissionelt bemötande och tänker på... alla detaljer stora som små. Jag är verkligen nöjd med resultatet båda för maskinen och för utseendet.read more
Lars Kraft
Lars Kraft
09:23 14 Feb 20
Aerius har hjälpt mig att byta värmeväxlare samt luftvärmeaggregat. Allt har gått enligt plan från initial... offertförfrågan till utfört jobb. Har genom hela projektet haft en bra dialog med projektledare för att diskutera detaljer gällande lösningen. Aerius har varit väldigt måna om att jag som kund har varit nöjd och trygg genom hela processen.Jag kan rekommendera Aerius till andra kunder.read more
Bashar Mansour
Bashar Mansour
15:05 28 Jan 20
Otroligt nöjd med deras arbete, kundservice och jobbet de slutförde. De installerade ett FTX-system och drog nya... till- och frånluftskanaler i hela huset. De arbetade helt enligt plan och höll vad dem lovade. Kunde inte bli bättre!De flyttade ut aggregatet till garaget på önskemål från mig efter att ha monterat den på en plats jag först önskade mig. Krångligt och mekkigt men de tog på sig att göra det för att göra mig nöjd. Super!read more
Maroun Sleiman
Maroun Sleiman
11:13 02 Jan 20
Jag hade nibe fighter där ventilationssytem satt ihop värmepumpen. Vi bytte till bergvärme och det blev akutellt med... att ha en separat ventilationssytem för in och ut luft. Aerius offert var bra och de gjorde mycket bra jobb. Det som var extra bra med dem är att de samarbetade otroligt bra med firman som installerade bergvärmen. Platsen i tvättsugan är liten och vi behövde få plats för den nya bergvärme pumpen och luft aggregatet. De kom flera gånger, de träffade bergvärme företaget. Först sade vi att det luft aggregatet ska sitta på sidan, men sen när det var dags att installera bergvärmepumen så insåg vi att vi behöver ha den på en annan plats. De lyssnade på oss, gjorde som vi ville utan att ändra på kostnaden. Vdn Tony är mycket trevlig och är villig att lyssna.read more
See All Reviews

OFFERTFÖRFRÅGAN

Fyll i era kontaktuppgifter nedan eller kontakta oss direkt på telefonnummer 08-400 255 53.