FTX AGGREGAT

Vi är en oberoende aktör när det kommer till märke. Vi anpassar oss efter bästa tänkbara lösning för er fastighet
Offertförfrågan

FTX-aggregat

Vi på Aerius byter FTX-aggregat och utför FTX-installationer åt kunder i hela landet, från norr till söder. Vi genomför alltifrån enklare utbyten till mer komplexa utbyten i kontorsfastigheter och större fastigheter. Rekommendation av FTX-aggregat sker individuellt men vi är helt oberoende i vilket märke man väljer. För oss spelar det ingen roll ifall du vill köra Swegon, Komfovent eller Östberg, vi hjälper dig i vilket fall som helst. Vi tycker att man i alla fall ska hålla sig till några specifika tillverkare som håller en bra standard.

Vi lämnar 10 års garanti på FTX-aggregat, oavsett vilket märke du väljer att köra vidare med. Om du har problem med ett av dina befintliga FTX-aggregat så kan vi hjälpa dig helt kostnadsfritt. Vi genomför kostnadsfria hembesök, men kan även hjälpa er via telefon.

Installera FTX-ventilation

När du vill installera eller byta ett FTX-aggregat är det viktigt att arbetet görs fackmannamässigt. Hos Aerius hittar du ett team som är proffs på allt inom ventilation, värme och kyla. Vi vet att alla projekt är unika och kräver noga förberedelser, därför erbjuder vi helhetslösningar för er som är intresserade av att installera FTX-ventilation. Alla projekt behandlas individuellt där vi lägger stor vikt vid de små detaljerna för att möta varje kunds enskilda behov

Det finns en del saker som är viktiga att ta i beaktning när man installerar FTX-ventilation. Bland annat måste man tänka på om man har bjälklag i betong, har du ett gammalt hus etc. Med andra ord är det många olika faktorer spelar in och därför är det viktigt att ta hjälp av experter som oss på Aerius. Tack vare våra goda omdömen kan du vara säker på att du får ett väl utfört arbete. Kontakta oss när du vill installera eller byta FTX-ventilation för en kostnadsfri offertförfrågan. Välkommen!

OFFERTFÖRFRÅGAN

Fyll i era kontaktuppgifter nedan eller kontakta oss direkt på telefonnummer 08-400 255 53.