Installera FTX Aggregat med - Aerius Ventilation AB

Vi har förbättrat inomhusklimatet för tusentals svenskar sedan 2015. Vill du reparera, installera nytt eller byta ut befintligt FTX aggregat så hjälper vi dig från start till mål

Byta FTX aggregat Villa

När du kontaktar oss börjar vi alltid med ett kostnadsfritt hembesök av en av våra erfarna projektledare. Tillsammans med dig tar projektledaren fram en bäst lämpade lösningen utifrån de problemen du som kund upplever. Vi utgår alltid ifrån dina problem och tar det därifrån. Vi lägger ingen vikt i vilket system du bör ha eller vilken lösning du bör ha förens vi klarlagt problemet. Är det ett specifikt rum du upplever dålig luft i så tacklar vi just det rummet och ger dig förslag på åtgärder för det rummet. Är det källaren diskuterar vi lösningar för den ytan, är det huset så pratar vi om hur vi löser ett bra inomhusklimat för hela villan alternativt hemmet.

FTX aggregat i villa
Många väljer idag att installera ett ftx aggregat i villa. Anledningarna är att man vill ha ren luft och bättre inomhusklimat. Vi människor väljer en hälsosammare väg i våra liv. Har man ett hus som är tätt med tre glas fönster, tjocka vägar och allmänt välisolerat så är det en god idé att installera ftx aggregat i villor idag. Bor du i ett hus eller i en villa som är den vanligare ordet, kontakta då oss för en kostnadsfri rådgivning om hur vi kan hjälpa dig med ditt aggregat på bästa sätt.

komfovent-verso
Ventilationsfirmans Bil

Städning efter utförd installation en självklarhet för oss

När vi slutfört arbete städar vi efter oss, plockar undan all material, slänger allt gammalt material såsom, fläktar, spirorör, isolering och allt spill. Vi kommer in i huset som det var men vi lämnar det mycket bättre. Vi behandlar ditt hus såsom det vore vårat eget hus.

Offert inom 24H

Du får offert redan inom 24 timmar med material, arbetskostnad, köravgift och en tydligt specifierad arbetsbeskrivning på varenda liten grej som ska utföras. En tydlig arbetsbeskrivning är nyckeln till att hindra missförstånd, slarv och även att du som kund helt enkelt förstår vad det är du betalar för. Arbetsbeskrivningen fungerar som ett kompass både för oss och dig som kund.

Dedikerad projektledare
Du har under hela arbetets gång en erfaren projektledare som uppdaterar dig om hur arbetet gått och vilka delmoment som finns kvar. Kommunikation är ett annat ledord som djupt genomsyrar hela företaget. Vi visar hur man tar hand om sitt ventilationssystem på bästa sätt och hur man använder de olika smart funktionerna som finns på marknaden idag.

Projektledare Andreas

VARJE ÅR INSTALLERAR VI DRYGT
sycken
FTX-AGGREGAT