Kontorsanpassning – få bättre luft

Välfungerande ventilation för kontor

Att ha bra luftkvalitet på kontoret är en förutsättning för att skapa en god arbetsmiljö. Det är därför viktigt att ni har en ventilation som fungerar, året om. Aerius Ventilation hjälper er att hitta en energieffektiv lösning för ventilationen på ert kontor.

Få en offert

Optimalt inomhusklimat ökar produktiviteten

Det finns flera fördelar med att se över ventilationen på kontoret. Med ett ventilationssystem som är anpassat efter er verksamhet får ni ren och frisk luft, rätt luftfuktighet och en behaglig temperatur. Alla dessa faktorer påverkar hur era medarbetare trivs på kontoret, hur de mår samt hur väl de kan utföra sina arbetsuppgifter. Ett dåligt inomhusklimat kan nämligen ge problem med huvudvärk, torra ögon och luftvägsproblem, något som i slutändan innebär sämre prestationer samt högre sjukfrånvaro.

En bra ventilation på kontoret ger:

  • Ett bättre inomhusklimat med hög luftkvalitet
  • Minskad risk för astma och allergier
  • En behaglig inomhustemperatur
  • Ökad produktivitet

Genom att förbättra ventilationen kan ni även minska era energikostnader. Ett system som fungerar som det ska och underhålls löpande innebär en lägre energiförbrukning.

Flexibla ventilationslösningar för alla behov

Det kan vara svårt att hitta rätt ventilationslösning eftersom alla kontor har olika behov och förutsättningar. Var byggnaden ligger någonstans, hur planlösningen ser ut och vilken typ av verksamhet som bedrivs påverkar valet av ventilation.

Vi på Aerius Ventilation har lång erfarenhet av att optimera luftflöde, luftkvalitet och temperatur för kontor och fastigheter. Av oss får du en välfungerande lösning som fungerar varje dag, året om. Vi hjälper er med allt från ritning till installation och finns självklart tillgängliga för löpande underhåll och service.

Vill du se över ventilationen på ert kontor? Kontakta oss idag så bokar vi in ett kostnadsfritt platsbesök!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet. Vi är därför stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare liv. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Önskar du en offert? Fyll i nedan formulär så återkommer vi till dig inom kort.
Choose File
Tack för ditt meddelande. Vi behandlar ditt ärende och återkommer till dig inom kort.
Det uppstod ett fel när vi försökte skicka ditt meddelande. Försök igen senare eller kontakta oss via e-post info@aerius.se.

Vanliga frågor

Vi är ett stort team och oftast kan vi komma ut till dig redan inom 2-3 veckor för utförande, beroende på omfattning av arbete.
Det går bra att ringa 08-400 255 53 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar inom 24 timmar via e-post.-
Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. För oss är inga projekt för stora eller för små.

Aerius