Ventilation Köping

Din partner för ventilation i Köping

För dig som bor i Köping och vill ha hjälp med din ventilation ska du vända dig till oss på Aerius Ventilation. Vi har många års erfarenhet och stor lokalkännedom, så att du alltid får ventilationsservice anpassad efter dina behov. Bra ventilation är avgörande för att både du och fastigheten ska må bra. Därför tar vi ett helhetsansvar när du anlitar oss, så att du kan vara trygg i att få den bästa möjliga hjälp med din ventilation i Köping.

ventilationstekniker i köping, installerar mekanisk ventilationssysstem

 

Tydliga offerter på ventilationsjobb i Köping

När du kontaktar oss för att få hjälp med din ventilation i Köping inleder vi alltid med ett kostnadsfritt besök. Vi går igenom dina förväntningar och önskemål och kontrollerar samtidigt förutsättningar och möjligheter. Därefter får man en transparent offert som innehåller såväl arbetstid som material och kringkostnader. Det gör att du kan ta ställning till offerten på ett objektivt sätt, och även jämföra oss med andra ventilationsfirmor.

När vi sätter igång får du en dedikerad och kunnig kontaktperson som kommer att finnas med dig under hela jobbet, oavsett om det gäller en ventilationskontroll (OVK), rengöring av ditt ventilationssystem eller installation av ett helt nytt FTX-system.

God ventilation är en förutsättning för god hälsa

Om din ventilation inte är fullt fungerande kan fukt och föroreningar ansamlas i huset. Det kan leda till mögelangrepp och även problem med astma, allergi, huvudvärk och mycket mer. Det är därför viktigt att se till så din ventilation är fullt fungerande, rengjord och även rätt inställd för att ge bästa möjliga inomhusluft.

Vi på Aerius är måna om att du ska ha ett bra inomhusklimat, för att både du och fastigheten ska må bra. När du anlitar oss lovar vi därför att du får:

  • ett personligt bemötande
  • expertkunskap baserat på många års erfarenhet
  • lösningar skräddarsydda efter dina behov
  • en pålitlig ventilationspartner genom hela projektet.

Vill du vara säker på att ventilationen i ditt hem är optimal – kontakta oss på Aerius Ventilation. Vi hjälper dig som privatperson, bostadsrättsförening, hyresvärd eller företag i Köping att få ett bättre inomhusklimat.

Vanliga frågor om ventilation i Köping

Vad kostar det att anlita er i Köping?

När du kontaktar oss gör vi ett första, kostnadsfritt hembesök. På det mötet går vi igenom vad du vill ha hjälp med samt vad dina förutsättningar är. Utifrån det tar vi sedan fram en skräddarsydd offert som inkluderar alla kostnader. Att få en offert att ta ställning till kostar därför ingenting.

Kan ni hjälpa mig med OVK på min fastighet i Köping?

Att göra en obligatorisk ventilationskontroll (OVK) behöver göras vart tredje eller vart sjätte år om du är bostadsrättsförening eller hyresvärd. Våra kunniga experter kan hjälpa dig med det, och även komma med tips på hur din ventilation kan effektiviseras ytterligare. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Hur lång tid tar det innan jag kan få hjälp med min ventilation?

När du kontaktar oss svarar vi oftast inom 24 timmar. Vi kan sedan göra ett första hembesök inom en vecka och oftast komma igång med ditt projekt inom 2–3 veckor. Vid akuta ärenden går det givetvis snabbare.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till [email protected]. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation och inomhusklimat