Ventilation Märsta

Hjälp med din ventilation i Märsta

Söker du efter en pålitlig ventilationspartner i Märsta som kan hjälpa dig? Då ska du kontakta oss på Aerius. Vi är en totalentreprenör inom ventilation och kan utföra allt från inspektioner, rengöring, renovering och nyinstallation av exempelvis FTX-system. Tack vare vår långa erfarenhet och stora lokalkännedom kan vi snabbt komma på plats och hitta en anpassad ventilationslösning för dig som bor i Märsta.

Få bättre inomhusklimat med rätt ventilation i Märsta

Att inomhusluften påverkas av ventilationen kan tyckas självklart, men med tanke på hur mycket tid vi spenderar inomhus så blir inomhusluftens kvalitet avgörande för hur vi mår. Dålig ventilation kan leda till trötthet, huvudvärk, astma och andra besvär. Att ha en fungerande ventilation är därför A och O för att vi ska hålla oss friska och må bra.

Om du är fastighetsägare eller bostadsrättsförening måste du göra en obligatorisk ventilationskontroll (OVK) med jämna mellanrum. Vi rekommenderar även privatpersoner att mäta luftflöden och kontrollera inomhusluftens kvalitet periodvis. I många fall kan rätt insatser leda till både bättre inomhusklimat och förbättrad ekonomi.

Spara tusenlappar med FTX-system

Bor du i ett äldre hus är det vanligt med så kallat självdrag, det vill säga att luft kommer in i huset genom ventiler och små öppningar. Detta innebär dock att kall utomhusluft kommer direkt in i huset utan att först värmas upp. Det kan bidra till köldstråk och ökade uppvärmningskostnader.

Genom att installera en värmeväxlare (FTX-system) kan du ta tillvara den redan uppvärmda luften som är på väg ut ur huset för att värma upp den kalla luften på väg in. Beräkningar visar att du på detta sätt kan behålla över 75 % av värmen, något som onekligen påverkar din ekonomi vad det gäller uppvärmning.

Kontakta oss idag så berättar vi hur det går till. När du anlitar oss för ventilation i Märsta får du alltid följande.

  • Kostnadsfritt hembesök och tydlig offert utan dolda kostnader.
  • Personlig service och mångårig erfarenhet.
  • Tips på hur du kan effektivisera din ventilation.
  • Snabb återkoppling på alla dina frågor.

Vanliga frågor om ventilation i Märsta

Hur snabbt kan ni vara på plats hos mig i Märsta?

Våra erfarna medarbetare har stor lokalkännedom och kan vara på plats så snart som möjligt. Kontakta oss idag via formuläret nedan, vi svarar oftast inom 24 timmar.

Gör ni även radonsanering i Märsta?

Ja, vi utför allt inom ventilation, inklusive radonsaneringar. Beroende på vad som orsakar de höga radonhalterna och hur din fastighet är placerad kan det finnas olika möjliga lösningar. Detta tittar vi på i samband med ett kostnadsfritt hembesök, så att du får en lösning anpassad efter dina behov och förutsättningar.

Jag har problem med fukt och dålig lukt hemma, kan ni hjälpa mig?

Absolut, våra kunniga medarbetare är experter på att lösa alla typer av ventilationsproblem. Just fukt och dålig lukt är tydliga tecken på att ventilationen inte fungerar som den ska. I vissa fall kan det räcka med en service och rengöring av ventilationen, medan det i andra fall kan krävas ett byte till ett nytt ventilationssystem för att få bukt med problemet.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till [email protected]. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation och inomhusklimat