Ventilation Nacka2022-08-01T20:13:08+01:00

Ventilation Nacka

Ventilation och service i Nacka

Ventilationsfirman Aerius erbjuder allt inom ventilation för dig som bor i Nacka med omnejd. Med stor lokalkännedom och mångårig erfarenhet inom ventilation, värme och kyla ser vi till att hjälpa dig få ett bättre inomhusklimat. Vårt arbete inleds alltid med ett kostnadsfritt besök där vi diskuterar dina behov varefter vi återkommer med en optimal lösning för din lägenhet, villa eller fastighet.

Bättre hälsa med bra ventilation

Att investera i bra ventilation är något som både du själv och ditt hem drar nytta av. Luften vi andas in ska vara fri från partiklar och så ren som möjligt. Om du har dålig till- och frånluft kan du få huvudvärk och problem med andningen. Dålig ventilation kan även leda till mögel i ditt hem som kan vara svårt att få bukt med.

För att få bra luft i hemmet kan det ibland räcka med en installera takfläktar för att öka luftcirkulationen, medan det i andra fall kan krävas en mer omfattande lösning. Vi på ventilationsföretaget Aerius ser till att du får en lösning som ger bästa effekt för ditt hem och din miljö.

Nacka ventilation

Med mångårig erfarenhet av ventilation i Nacka ser vi till att du får ett optimalt luftflöde och ett system som fungerar. Vi hjälper dig med installation av FTX-system, ventilationsservice, filterbyte och mer. Om du bor i Nacka med omnejd vill vi vara din självklara partner när du funderar på att byta ut, optimera eller renovera ditt ventilationssystem.

När du anlitar oss för ventilation i Nacka får du:

  • Ventilationslösningar av hög kvalitet
  • Skräddarsydda lösningar utifrån dina behov
  • Tydliga offerter utan dolda kostnader
  • Proffsigt bemötande

Vi erbjuder allt inom ventilation för både privatpersoner, fastighetsägare och företag i Nacka. Om du vill ha ett bättre inomhusklimat, kontakta oss idag för ett kostnadsfritt besök!

Har du frågor eller vill du veta mer?

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation

Vanliga frågor om ventilation i Nacka

Hur snabbt kan ni hjälpa mig med min ventilation i Nacka?2022-05-02T21:14:18+01:00

Våra ledtider ligger på mellan 1-2 månader, men det beror såklart på omfattningen av arbetet. Om du har ett akut ärende kan vi oftast hjälpa dig inom 1-2 veckor.

Vilka tjänster utför ni i Nacka?2022-05-02T21:14:34+01:00

Vi hjälper såväl privatpersoner och företag som BRF:er och samfälligheter i Nacka med att förbättra sin ventilation och inomhusklimat. Vi utför allt från större arbeten, som att installera FTX-aggregat, till filterbyten, service och reparationer.

Mitt ventilationssystem fungerar inte som det ska. Kan ni hjälpa mig?2022-05-02T21:14:53+01:00

Ja, vi kan felsöka ditt ventilationssystem och hitta anledningen till att det inte fungerar optimalt. Vi gör exempelvis luftflödesmätning, mäter strömmen och kontrollerar om det finns obalans eller ljud.