Samfälligheter

Ventilation för samfälligheter

Aerius Ventilation erbjuder ett heltäckande utbud inom ventilation för samfälligheter. Oavsett om ni behöver hjälp med radonsanering, OVK-besiktning eller att installera ett nytt ventilationssystem så är vi rätt val för er. Hos oss får ni en skräddarsydd helhetslösning som säkerställer att fastigheten har en fungerande ventilation året runt.

Få en offert

Förmånliga priser för samfälligheter, föreningar och grannar

Är ni flera samfälligheter eller grannar som är i behov av ventilationsarbeten? Då kan ni få mängdrabatt när ni anlitar oss för exempelvis byte av ventilationssystem, service eller reparation. Vi erbjuder förmånliga priser på hela vårt utbud. Om detta låter intressant är ni välkommen att kontakta oss för mer information.

Våra tjänster för samfälligheter

Hos oss hittar ni ett stort utbud av tjänster inom ventilation för både små och stora samfälligheter. Våra ventilationslösningar ser till att era fastigheter får bättre och renare luft som är fri från farliga luftföroreningar.

Vi utför bland annat:

Beroende på typ av fastighet finns det olika krav på luftflöde och ventilation. Det är ni som äger fastigheten som ansvarar för att ventilation fungerar som den ska och att luftkvaliteten är av bra kvalitet.

Ventilation samfälligheter – därför ska du välja oss

Vi på Aerius Ventilation är specialister på allt inom ventilation och har mångårig erfarenhet av att hjälpa samfälligheter samt fastighetsägare. Hos oss får ni alltid en dedikerad projektledare som är med i hela projektet, från start till slutförande.

  • Kostnadsfritt platsbesök och en tydlig offert samt arbetsbeskrivning
  • Dedikerad och erfaren projektledare
  • Löpande uppdateringar under projektets gång
  • Energieffektiva lösningar från noga utvalda leverantörer
  • Tips och råd på vad ni ska tänka på

Med vår kunskap och expertis hittar vi den ventilationslösning som passar er bäst.

För att säkerställa att ventilationen fungerar som den ska är det dessutom viktigt med löpande underhåll och service. Med regelbundna filterbyten, rengöring av kanaler och luftflödesmätningar får ni ren och frisk luft under hela året. Vår ventilationsservice ser till att ert system håller längre och minskar även era driftkostnader.

Vill ni ha en kostnadsfri offert? Kontakta oss idag så återkommer vi inom kort.

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet. Vi är därför stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare liv. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Önskar du en offert? Fyll i nedan formulär så återkommer vi till dig inom kort.
Choose File
Tack för ditt meddelande. Vi behandlar ditt ärende och återkommer till dig inom kort.
Det uppstod ett fel när vi försökte skicka ditt meddelande. Försök igen senare eller kontakta oss via e-post info@aerius.se.

Vanliga frågor

Vi är ett stort team och oftast kan vi komma ut till dig redan inom 2-3 veckor för utförande, beroende på omfattning av arbete.
Det går bra att ringa 08-400 255 53 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar inom 24 timmar via e-post.-
Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. För oss är inga projekt för stora eller för små.

Aerius