Ventilation Tyresö

Vi fixar din ventilation i Tyresö

Har du som privatperson problem med din ventilation i villan på Tyresö? Börjar det bli dags för dig som fastighetsägare att genomföra en OVK-Besiktning eller behöver du optimera ventilationen i samband med en nybyggnation? Då har du kommit rätt. Vi är experter inom allt som rör ventilation och vi vänder oss till privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er över hela Stockholm med omnejd.

Ventilation - korrekt sådan - är en avgörande del i både inomhusmiljön och i hälsan i stort. Vi har rätt till god ventilation både i hemmet, i skolan, på arbetsplatsen och i de offentliga lokaler vi vistas i. Handlar det om undermålig ventilation - i exempelvis din villa i Tyresö - så medför det negativa konsekvenser.

Du kommer att orka mindre, du kommer att få svårare att koncentrera dig, du kommer att kunna drabbas av huvudvärk och du löper en större risk för att utveckla allergier och astma. Till detta ska vi även nämna att sämre ventilation ger högre risk för angrepp av mögel och fukt. Givetvis så kommer även lukten att bli sämre.

Nyckeln till ett friskt och fräscht boende är en god, genomtänkt ventilation och vi hjälper dig gärna med den biten. Vi undersöker, vi åtgärdar, vi installerar och vi kontrollerar ventilation över hela Stockholm. Vår kunskap är din trygghet.

Är inomhusluften av dålig kvalitet?

Aerius Ventilationsrengöring

Hur vet du då att inomhusluften i din villa i Tyresö håller undermålig kvalitet och att det är dags att se över alternativa lösningar för din ventilation? Det finns några indikationer på detta. Upplever du att du får sämre koncentrationsförmåga ju längre dagen fortlöper eller känner du att du blir tung i huvudet så är detta definitivt signaler som tyder på sämre ventilation.

Samma sak kan sägas om du känner matos långt efter att du lagat mat - och i andra rum än i köket. Du kan även se tecken i badrummet. Börjar spegeln imma igen efter varje dusch så finns det kanske ett behov av ett ingrepp i systemet. Ser du något av dessa tecken så kan du med fördel kontakta oss för en mer grundlig undersökning.

Vi erbjuder felsökningar som en tjänst. En fördel med att anlita oss för en sådan är att vi direkt kommer att tala om vilket problem som finns och i samband med detta även presentera lämpliga lösningar - och en prisbild för åtgärderna. Vi anser att du som kund ska kunna agera direkt och sätta bollen i rullning så snart som möjligt.

Vad gäller ventilation så ska man veta att den inte kommer att bli bättre av sig självt. Du måste agera och vi står till ditt förfogande.

Ventilationsfirmans Bil