Ventilation Västmanland

Din ventilationspartner i Västmanland

Söker du efter en kunnig och erfaren ventilationsexpert i Västmanlands län? Då ska du kontakta oss på Aerius Ventilation! Våra kompetenta medarbetare hjälper dig med långsiktiga ventilationssystem, så att du får ett optimalt inomhusklimat fritt från radon, skadliga partiklar och oönskad fukt. Efter ett första kostnadsfritt platsbesök ser vi till att hitta rätt lösning för dina behov, oavsett om du är privatperson eller ett företag.

Få en offert

Ventilation i Västerås, Köping och Sala

Sedan 2015 hjälper vi kunder runt om i hela Västmanlands län, från Västerås till Fagersta och från Arboga till Sala. Vi installerar både FTX-system och mekanisk frånluft samt utför radonsaneringar och reparationer. Både små och stora ventilationsarbeten utförs med samma proffsiga bemötande och dedikerade fokus för att hitta den bästa lösningen för dig.

Ventilationslösningar för alla behov

Utifrån ett första, kostnadsfritt besök tar vi fram en tydlig offert där vi går igenom vad vi anser är den bästa vägen till ett optimalt inomhusklimat. Ibland kan det räcka med en mindre insats såsom ett filterbyte eller installation av en takfläkt, medan det i andra sammanhang kan krävas en mer omfattande installation eller radonsanering för att få bukt med luften. Vi tar ett helhetsgrepp kring hela projektet, och ser till att våra kunniga projektledare finns med dig hela vägen, från ax till limpa.

När du anlitar oss för ventilation i Västmanland får du:

  • Snabb och pålitlig service
  • En dedikerad projektledare som uppdaterar dig under arbetets gång
  • Löpande ventilationsservice och underhåll
  • Kostnadseffektiva reparationer av befintliga system

Frisk luft i dina fastigheter

Att ha frisk luft inomhus är viktigt för att såväl människorna som fastigheten ska må bra. Genom en god ventilation kan du sova, jobba och leva i trygg förvissning om att du håller produktiviteten uppe och sjukdomar på avstånd. Är du fastighetsägare har du dessutom en skyldighet att se till att ventilationen möter gällande krav, och där kan vi bistå med såväl OVK-besiktningar som löpande service och underhåll.

Vill du ha ett bättre inomhusklimat? Kontakta oss på Aerius Ventilation för ett kostnadsfritt besök!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet. Vi är därför stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare liv. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Önskar du en offert? Fyll i nedan formulär så återkommer vi till dig inom kort.
Choose File
Reco- Aeriues Ventialtion
Godkänd av villaägarna

Fler frågor

Ledtiden är mellan 1-2 månader beroende på omfattning av arbete. För jobb som är akuta kan vi komma redan inom 1-2 veckor.

Det går bra att ringa 08-400 255 53 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar inom 24 timmar via e-post.-
Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. För oss är inga projekt för stora eller för små.

Aerius