Ventilation i Västmanlands län2022-08-01T19:52:22+01:00

Ventilation Västmanland

Din ventilationspartner i Västmanland

Söker du efter en kunnig och erfaren ventilationsexpert i Västmanlands län? Då ska du kontakta oss på Aerius Ventilation! Våra kompetenta medarbetare hjälper dig med långsiktiga ventilationssystem, så att du får ett optimalt inomhusklimat fritt från radon, skadliga partiklar och oönskad fukt. Efter ett första kostnadsfritt platsbesök ser vi till att hitta rätt lösning för dina behov, oavsett om du är privatperson eller ett företag.

Ventilation i Västerås, Köping och Sala

Sedan 2015 hjälper vi kunder runt om i hela Västmanlands län, från Västerås till Fagersta och från Arboga till Sala. Vi installerar både FTX-system och mekanisk frånluft samt utför radonsaneringar och reparationer. Både små och stora ventilationsarbeten utförs med samma proffsiga bemötande och dedikerade fokus för att hitta den bästa lösningen för dig.

Ventilationslösningar för alla behov

Utifrån ett första, kostnadsfritt besök tar vi fram en tydlig offert där vi går igenom vad vi anser är den bästa vägen till ett optimalt inomhusklimat. Ibland kan det räcka med en mindre insats såsom ett filterbyte eller installation av en takfläkt, medan det i andra sammanhang kan krävas en mer omfattande installation eller radonsanering för att få bukt med luften. Vi tar ett helhetsgrepp kring hela projektet, och ser till att våra kunniga projektledare finns med dig hela vägen, från ax till limpa.

När du anlitar oss för ventilation i Västmanland får du:

  • Snabb och pålitlig service
  • En dedikerad projektledare som uppdaterar dig under arbetets gång
  • Löpande ventilationsservice och underhåll
  • Kostnadseffektiva reparationer av befintliga system

Frisk luft i dina fastigheter

Att ha frisk luft inomhus är viktigt för att såväl människorna som fastigheten ska må bra. Genom en god ventilation kan du sova, jobba och leva i trygg förvissning om att du håller produktiviteten uppe och sjukdomar på avstånd. Är du fastighetsägare har du dessutom en skyldighet att se till att ventilationen möter gällande krav, och där kan vi bistå med såväl OVK-besiktningar som löpande service och underhåll.

Vill du ha ett bättre inomhusklimat? Kontakta oss på Aerius Ventilation för ett kostnadsfritt besök!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till [email protected]. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation och inomhusklimat

Vanliga frågor om ventilation i Västmanland

Hur vet jag vilket ventilationssystem jag behöver?2022-06-29T10:09:40+01:00

Det är svårt att svara på eftersom alla hus har olika behov. Det beror bland annat på hur stor din bostad är, hur många som vistas inomhus och om det finns några husdjur. Det är viktigt att välja rätt system för att vara säker på att luften är ren och fri från farliga partiklar. Ett ventilationssystem som inte är anpassat för fastigheten kan leda till att du får problem med fukt och mögel. 

Vilka ventilationstjänster erbjuder ni i Västmanlands län?2022-06-29T10:09:34+01:00

För dig som bor i Västmanland kan vi hjälpa till med det mesta som har med ventilation att göra. Vi vänder oss till privatpersoner såväl som till företag och fastighetsägare. Våra kompetenta medarbetare installerar nya system, gör luftflödesmätningar, service och reparationer, radonsanering och mycket mer. 

Jag har problem med min ventilation i Västmanland, hur snabbt kan ni hjälpa mig?2022-06-29T10:07:15+01:00

Vårt mål är såklart att du ska få hjälp så snabbt som möjligt. Vi strävar alltid efter att ha så korta ledtider det bara går, och i dagsläget är det allt från ett par dagar till ett par månader. Det beror helt på hur omfattande problem du har. Hör av dig till oss så återkommer vi med en tydligare tidsplan.