Ventilationsrengöring Uppsala

Få professionell ventilationsrengöring i Uppsala

Att ha ett rent ventilationssystem är en förutsättning för bra inomhusklimat. Aerius Ventilation erbjuder dig som bor i Uppsala professionell ventilationsrengöring och service av ditt system. Utöver detta kan vi även hjälpa dig med renovering samt installation av nytt ventilationssystem, allt beroende på dina behov. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök så går vi igenom dina förutsättningar.

Ventilationsrengöring i uppsala, bild på catedralen i stan

Frisk inomhusluft med bra ventilation i Uppsala

Vi svenskar spenderar en stor del av våra liv inomhus. Därför är det viktigt att luften vi andas är ren och fri från föroreningar och skadliga partiklar. En fullgod ventilation är A och O för att både du och fastigheten ska må bra. Dålig luft kan bland annat leda till mögel, dålig lukt, allergi och astma. Se till att din ventilation fungerar som den ska och att ventilationskanaler och fläktar är hela och rena.

Om du är en bostadsrättsförening eller ett företag behöver du vanligtvis göra en obligatorisk ventilationskontroll (OVK) med visst intervall. Det är ett sätt att kontrollera ventilationen så att de som vistas i din fastighet har ett bra inomhusklimat. Våra kunniga experter hjälper dig att göra din OVK och kan samtidigt ge värdefulla tips på hur ventilationen kan optimeras ytterligare.

Professionell ventilationsrengöring

Oavsett om du är privatperson, bostadsrättsförening, företag eller hyresvärd hjälper vi på Aerius Ventilation dig med ventilationsrengöring och andra uppdrag som rör ventilation. Med vår långa erfarenhet och lokalkännedom tar vi fram skräddarsydda lösningar som passar dig och din fastighet. Vi ser till att din ventilation fungerar optimalt och ger dig ett friskt och rent inomhusklimat.

När du anlitar oss får du alltid:

  • professionellt bemötande
  • värdefulla tips och förslag på hur du optimerar ditt system
  • transparenta offerter utan dolda kostnader
  • en kontaktperson genom hela projektet.

Inför varje projekt börjar vi med ett kostnadsfritt besök där vi tillsammans går igenom dina behov, förväntningar och förutsättningar. Hör av dig till oss redan idag för hjälp med ventilationsrengöring i Uppsala.

Vanliga frågor och svar om ventilationsrengöring i Uppsala

Vad ingår i en ventilationsrengöring?

I en ventilationsrengöring ingår dels en besiktning och mätning av luftflödet. Därefter rengör vi både ventilationskanaler, fläktar och motorer, byter luftfilter samt kontrollerar att inte systemet har några skador eller är slitet.

Hur bokar jag ventilationsrengöring i Uppsala?

Du kan enkelt kontakta oss och kan även maila oss på info@aerius.se eller ringa oss på 010-300 1600. Vi återkommer oftast inom 24 timmar.

Vad kostar det att rengöra ventilationen?

Exakt vad det kostar med en ventilationsrengöring beror på hur stort systemet är, hur länge sedan det senast gjordes rent samt hur slitna delarna är. Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt platsbesök där vi inspekterar hur det ser ut, samt går igenom vad du förväntar dig och har behov av. Därefter får du en komplett offert helt utan dolda kostnader. Kontakta oss idag så hjälper vi dig.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Vanliga frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation