Aerius tillsammans med Swegon – Hem och villamässan 2022

Tillsammans med Swegon kommer vi på Aerius Ventilation att erbjuda FTX-installationer i världsklass för besökare på Hem och Villamässan 2022 i Älvsjö, nordens största boende mässa!

Under åren som passerat har Aerius etablerat sig som en stabil installatör med ett av branschens högsta kundnöjdhet. Detta främst tack vare kompetenta och hårt arbetande människor som brinner för det dom gör. Med kunden i fokus och viljan att förbättra inomhusklimatet för svenska hushåll runtom i Mellansverige har Aerius sakta men säkert etablerat sig som ett självklart val inför en offertinsamling.

Hem & Villamässa 2022, 25-27 november

Ni hittar Aerius tillsammans med Swegon på monter B09:17!

Aerius representanter kommer att bestå av projektledare Andreas Svenlin och ventilationsingenjör Stefan. På plats kommer besökare att kunna få kostnadsfria råd samt tips om det mesta gällande ventilation för hus och fastigheter. Aerius kommer att ha möjlighet att skicka ut digitala offerter direkt på plats för besökare som vill investera i sitt inomhusklimat. Dessutom kommer en rolig tävling med möjlighet till värdefulla ventilationspriser att erbjudas på plats vid montern.

Välkomna 25-27 november!