Ventilation

Renare luft med bra ventilation

Att ha en välfungerande ventilation är ett måste om du vill andas frisk luft utan farliga partiklar. Dessutom minskar en god ventilation risken för att din bostad drabbas av fukt och mögel. Vi erbjuder det mesta inom ventilation, allt från installation och underhåll till reparationer och förbättringsåtgärder. Vi utför ventilationsarbeten i både lägenheter, hus, kontor och andra fastigheter.

Få en offert
Ventilation

Effektiv ventilation – för hälsan och ekonomin

Vi svenskar tillbringar en stor del av våra liv inomhus och därför är det viktigt att ha ren och frisk luft. Med ett effektivt ventilationssystem, som underhålls löpande, får du ett hälsosamt inomhusklimat, och luft fri från damm, pollen och andra allergener som annars kan påverka hälsan negativt. Dessutom minskar risken för mögel, fukt, höga halter av radon och andra problem som uppstår när luften inte cirkulerar som den ska.

Aerius Ventilation är specialister på ventilation och har lång erfarenhet av att förbättra inomhusklimatet för våra kunder. Vi vänder oss till privatpersoner, företag och fastighetsägare.

Olika typer av ventilationssystem

Det finns flera olika typer av ventilationssystem för lägenheter, villor och fastigheter. De allra vanligaste är:

Vilket system som passar bäst beror på flera olika faktorer. Vi erbjuder därför alltid ett kostnadsfritt platsbesök för att avgöra vilken lösning som är rätt för dig. Därefter får du en tydlig offert och arbetsbeskrivning så du vet vad som behöver göras och vad det kommer att kosta.

Ventilation i villa och hus

Bor du i villa eller hus och vill förbättra din ventilation? Då har du kommit rätt. Vi erbjuder flera olika lösningar inom ventilation och utför även service och reparationer på befintliga system.

För att du ska få en bra ventilation i din villa är det viktigt att göra en genomgång av din befintliga ventilation. Om du exempelvis har ett äldre hus är det vanligt med självdrag, vilket inte alltid fungerar optimalt. Genom att välja rätt ventilationslösning får du inte bara bättre inomhusluft, du kan även minska energianvändningen och med det få lägre kostnader.

Kontakta oss idag för att boka in ett kostnadsfritt platsbesök!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet. Vi är därför stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare liv. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Önskar du en offert? Fyll i nedan formulär så återkommer vi till dig inom kort.
Choose File
Reco- Aeriues Ventialtion
Godkänd av villaägarna
Tack för ditt meddelande. Vi behandlar ditt ärende och återkommer till dig inom kort.
Det uppstod ett fel när vi försökte skicka ditt meddelande. Försök igen senare eller kontakta oss via e-post info@aerius.se.

Vanliga frågor

Vi är ett stort team och oftast kan vi komma ut till dig redan inom 2-3 veckor för utförande, beroende på omfattning av arbete.
Det går bra att ringa 08-400 255 53 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar inom 24 timmar via e-post.-
Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. För oss är inga projekt för stora eller för små.

Aerius