Ventilation Bålsta

Erfaren och lokal partner för ventilation i Bålsta

Bor du i Kumla och letar efter ett pålitligt ventilationsföretag? Då ska du kontakta oss på Aerius Ventilation. Sedan snart 10 år tillbaka har vi hjälpt människor att få ett bättre inomhusklimat och en mer kostnadseffektiv ventilationslösning. Vi tycker att alla förtjänar att andas frisk inomhusluft. Kontakta oss idag så hjälper vi dig till ett bättre inomhusklimat.

ventilationsarbete i bålsta av en ventilationsingenjör

Totalentreprenör för ventilation i Bålsta

Vi börjar alla projekt med ett platsbesök för att tillsammans gå igenom vilka önskemål och behov du har. Samtidigt tittar vi på vilka förutsättningar och möjligheter som finns i fastigheten. Utifrån det tar vi fram en detaljerad och tydlig offert, utan dolda kostnader, så du kan ta ställning till arbetet innan vi påbörjar det.

Ibland räcker det med ett enklare arbete såsom att byta filter eller att mäta luftflödet. I andra sammanhang kan krävas en mer omfattande renovering, reparation eller installation av exempelvis ett nytt FTX-system eller mekanisk frånluft. Oavsett vad som krävs kommer våra kunniga medarbetare att snabbt och effektivt genomföra projektet med ett minimum av olägenhet för de som vistas i fastigheten.

Bra ventilation ger ett friskare liv

De flesta tänker inte på hur mycket tid vi spenderar inomhus, men det är en övervägande majoritet av dygnets timmar. Att då andas in frisk och ren luft är en förutsättning för att vi ska må bra och hålla oss friska. Om ventilationen är otillräcklig kan det leda till mögelangrepp som i sin tur kan ge problem med astma, allergier, huvudvärk, koncentrationssvårigheter och mycket mer. Vill du ha ett friskare liv behöver du därför se till att inomhusklimatet är det bästa möjliga.

När du anlitar oss på Aerius får du alltid:

  • en dedikerad projektledare som är med dig genom hela projektet
  • skräddarsydda lösningar för dina och fastighetens förutsättningar
  • snabb och pålitlig service
  • mångårig erfarenhet och tips för att optimera din ventilation.

Vill du ha en pålitlig ventilationspartner i Bålsta ska du vända dig till oss. Vi kan ventilation!

Vanliga frågor om ventilation i Bålsta

Hur snabbt kan jag få hjälp med min ventilation i Bålsta?

När du kontaktar oss kan du räkna med svar inom 24 timmar. Vi brukar sedan kunna vara på plats för ett första hembesök inom en vecka.

Jag har problem med fukt och mögel – kan ni hjälpa mig?

Absolut, vi har stor erfarenhet av att hjälpa både privatpersoner, föreningar, samfälligheter och företag att få ordning på fukt och mögel, vanliga tecken på att ventilationen inte fungerar som den ska. Kontakta oss så bokar vi ett möte!

Vilka tjänster tillhandahåller ni inom ventilation i Bålsta?

Vi erbjuder ett stort utbud av ventilationstjänster i Bålsta, allt från luftflödesmätningar och filterbyten till rengöring, reparation och installation av nya ventilationssystem. Våra medarbetare kan också hjälpa till med justering av fläktsystemet, OVK:er och ge tips på hur du kan effektivisera systemet ytterligare. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med alla dina ventilationsproblem.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Vanliga frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation