Få bättre ventilation på Ekerö

Bor du på Ekerö och letar efter ett ventilationsföretag? Välkommen att kontakta Aerius Ventilation. I snart 10 år har vi hjälpt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar att få ett bättre inomhusklimat. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar utifrån dina specifika behov. Alla förtjänar att andas frisk luft inomhus, oavsett om det är hemma, på arbetet eller i skolan.

ventilation ekerö

Den självklara ventilationsfirman för dig i Ekerö

Vi svenskar spenderar en stor del av vår tid inomhus, särskilt under höst- och vintermånaderna. Därför är det viktigt att luften vi andas är ren, fri från skadliga partiklar. Med ett väl fungerande ventilationssystem får du frisk luft året om – oavsett årstid.

När ventilationen inte fungerar optimalt kan de som vistas i fastigheten få problem med bland annat astma, allergier och huvudvärk. Vi rekommenderar att kontrollera ventilationen regelbundet och göra löpande service och underhåll. Det kan till exempel handla om filterbyten eller att justera luftflöden. Vissa saker kan du enkelt göra själv medan det ibland kan vara bra att anlita ett professionellt ventilationsföretag.

Ventilationstjänster på Ekerö

Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster inom ventilation, värme och kyla för dig som bor eller arbetar på Ekerö. Du kan bland annat få hjälp med att installera ett nytt ventilationssystem eller reparera ett gammalt aggregat. Dessutom utför vi ventilationsservice, radonsanering och OVK-besiktningar.

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom dina behov och önskemål. Du får sedan en tydlig offert där både materialkostnad och arbetskostnad står med. I de allra flesta fall får du ett fast pris på ventilationsarbetet. Under arbetets gång är vi noga med att hålla dig informerad och vi är måna om att hålla utsatt tidsplan.

  • Vi finns alltid tillgängliga för dig som kund.
  • Alla våra ventilationstekniker är heltidsanställda av oss.
  • Alla arbeten omfattas av en full ansvarsförsäkring som täcker skador och förluster ifall olyckan skulle vara framme.

Vi hjälper dig gärna med din ventilation på Ekerö! Skicka en offertförfrågan – du får återkoppling inom 24 timmar.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Vanliga frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation