Ventilation Strängnäs – ventilationstjänster för boende i Strängnäs

Bättre ventilation för dig som bor i Strängnäs

Bor du i Strängnäs och vill förbättra ditt inomhusklimat? Då ska du vända dig till oss på Aerius Ventilation. Vi har många års erfarenhet av allt från installation och renoveringar till radonsanering, service och reparation. Våra kunniga medarbetare har god lokalkännedom och stort kundfokus – du får alltid en lösning anpassad efter dina behov. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök.

Renare luft ger bättre hälsa

Att ha frisk och ren inomhusluft fri från mögel och föroreningar är en förutsättning för god hälsa. Med ett välfungerande ventilationssystem säkerställer du att både fastigheten och människorna mår bra. Ibland räcker det med en rengöring eller justering av ditt befintliga system, medan det i andra fall kan vara mest effektivt att byta ut ventilationen. Idag väljer många att installera ett FTX-system som både ger behaglig och renare inomhusluft samt en mycket god värmeåtervinning.

Utifrån dina förutsättningar tar vi fram en kostnadseffektiv och hållbar lösning. Hela arbetet beskrivs i en heltäckande offert som innehåller både arbetsbeskrivning, förslag på åtgärder samt en tidsplan. Det finns inga dolda kostnader och det tillkommer inga ytterligare utgifter. Våra tekniker delar även mer än gärna med sig av tips och råd på vad du själv kan göra för att optimera din ventilation.

Ventilation i Strängnäs för alla fastighetsägare

Oavsett om du är en villaägare, bostadsrättsförening eller ett företag i Strängnäs kan vi hjälpa dig med din ventilation. Kanske vill du göra en OVK (Obligatorisk Ventilationskontroll), byta ut fläktfilter eller uppgradera till ett FTX-system? Vi hjälper dig med allt som rör din ventilation i Strängnäs.

  • Kostnadsfritt hembesök där vi hittar rätt lösning för dig.
  • Proffsig och engagerad projektledare som är med dig under hela projektet.
  • Mångårig erfarenhet och kunskap.
  • Snabb och trevlig service.

Vill du ha ett bättre inomhusklimat? Kontakta oss idag

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till [email protected]. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation och inomhusklimat