Ventilation Järfälla

Vår Kunskap – Din Trygghet
Offertförfrågan

Ventilation

Behöver du i Järfälla hjälp med ventilationen? Då hjälper vi på Aerius till! Vi är en firma bestående av experter som arbetar med ventilation i Järfälla. Vi utför bland annat ventilationsservice, felsökning, projektering och OVK-besiktning. Som företag är vi ungt eftersom vi grundades 2015, men vi har ändå växt fram till ett av de företag med absolut högst kundnöjdhet i branschen.

VÅRA TJÄNSTER

Ventilationsservice

Vi utför service på alla system och fastigheter. Bostadsrättsföreningar, Villor, Hotell, Fastigheter etc. 

Felsökning

Vid problem med ventilation kan vi felsöka hela systemet till fast pris beroende på omfattning av felsökningen.

Projektering

Är man i tankarna på att renovera huset och riva väggar eller ifall man vill uppgradera sitt ventilationssystem kan vi projektera kostnadsfritt ifall det rör sig om ett mindre objekt.

OVK Besiktning

Vi utför OVK på riksnivå och kan därmed göra OVK kontroller på samtliga byggnader som har skyldighet att göra det. 

KOSTNADSFRI OFFERTFÖRFRÅGAN

Fyll i era kontaktuppgifter nedan eller kontakta oss direkt på telefonnummer 08-400 255 53.

Ventilation Järfälla

Därför bör du anlita Aerius för arbete med ventilation i Järfälla

Det finns flera anledningar till varför det är en god idé att välja just Aerius. Här är några:    

  • Vår noggrannhet. Något som är oerhört viktigt för oss är att vara noggranna. När det kommer till ventilation finns det mycket man behöver tänka på för att allt ska fungera så bra som möjligt. Vår utgångspunkt är att aldrig lämna ett arbete förrän vi är helt säkra på att vi verkligen gjort allt vi kunnat för ventilationen.
  • Vår kommunikation. Att ha en bra kundkommunikation är superviktigt för oss. Genom att alltid hålla kunden informerad och uppdaterad om hur vi tänker och hur vi arbetar så skapas en trygghet – en trygghet som alltid uppskattas av våra kunder.
  • Våra många nöjda kunder. Som tidigare nämnts är vi ett av de företag i branschen med flest nöjda kunder. Detta är något vi är väldigt stolta över och samtidigt något som vi alltid kommer kämpa hårt för att upprätthålla!

Kontakta oss för jobb med ventilation i Järfälla!

Behöver du hjälp med din ventilation i Järfälla eller har några frågor så är det bara att du kontaktar oss. Vi på Aerius finns alltid här för att svara på dina frågor och vägleda dig genom hela processen. Vi ser fram emot att höra från dig, varmt välkommen till Aerius!