Ventilation Järfälla2024-03-30T13:18:43+01:00

Ventilation Järfälla

Ditt ventilationsföretag i Järfälla

Om du bor i Järfälla och behöver hjälp med ventilationen så har du kommit rätt! Vi hjälper dig snabbt och effektivt med både installationer, reparationer och ventilationsservice. Oavsett om du är privatperson eller företag hittar vi rätt lösning för dina behov och förutsättningar.

Ventilation i Järfälla – kvalitativa lösningar för alla

För oss är det viktigt att alla har tillgång till ren och hälsosam luft, både i hemmet och på arbetsplatsen. En välfungerande ventilationslösning ger ett hälsosamt inomhusklimat som är fritt från fukt och mögel, något som är positivt både för byggnaden och personerna som vistas där.

Vi utför alla slags ventilationsarbeten i Järfälla, bland annat:

Arbetet inleds alltid med ett kostnadsfritt platsbesök där en av våra erfarna projektledare tar fram en lösning utifrån dina upplevda problem och behov. Därefter får du en detaljerad offert och arbetsbeskrivning, så att det inte blir några missförstånd under arbetets gång. Hos oss kan du vara trygg i att du får en kostnadseffektiv lösning av mycket hög kvalitet som är anpassad för just ditt hem och/eller fastighet.

ventilationsfläkt på tak, ett vanligt typ av ventilationssystem i Järfälla

Ditt ventilationsföretag i Järfälla

Att optimera din ventilation i Järfälla med omnejd har aldrig varit enklare. Sedan vi startade vår verksamhet 2015 har vi hjälpt tusentals kunder med att förbättra och renovera sina ventilationssystem. För att säkerställa vår höga kvalitet arbetar vi med branschledande leverantörer såsom SystemAir, Swegon och Östberg. Med vår hjälp får du en långsiktig lösning som säkrar att du kan andas ren och frisk luft under många år.

När du anlitar oss för ventilation i Järfälla får du:

  • Ventilationslösningar med hög kvalitet
  • Skräddarsydda lösningar utifrån dina behov
  • Tydliga offerter utan dolda kostnader
  • Proffsigt bemötande

Letar du efter ett ventilationsföretag i Järfälla? Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig till en bättre luft inomhus!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation

Vanliga frågor om ventilation i Järfälla

Hur får jag hjälp med min ventilation i Järfälla?2022-05-02T21:19:17+01:00

Kontakta oss på Aerius redan idag så bokar vi in ett möte. Vi har funnits sedan 2015 och hjälper bostadsrättsföreningar, privatpersoner, företag och samfälligheter med sin ventilation.

Är ni försäkrade?2022-05-02T21:19:34+01:00

Ja, vi på ventilationsföretaget Aerius har en ansvarsförsäkring som gäller för alla våra anställda. Det innebär att du som kund kan känna dig trygg när du anlitar oss.

Vilka tjänster inom ventilation utför ni i Järfälla?2022-09-15T22:56:05+01:00

Vi hjälper dig med allt inom ventilation i Järfälla. Byte av gamla FTX-Aggregat, radonsanering, installation av FTX-System, pax-fläktar och ventiler samt mycket mer. Vi gör även felsökningar, service och reparationer på de allra flesta aggregat och frånluftsvärmepumpar.