Ventilation Kumla

Optimal ventilation för dig i Kumla

Bor du i Kumla och letar efter ett pålitligt ventilationsföretag? Då ska du kontakta oss på Aerius Ventilation. Sedan snart 10 år tillbaka har vi hjälpt människor att få ett bättre inomhusklimat och en mer kostnadseffektiv ventilationslösning. Vi tycker att alla förtjänar att andas frisk inomhusluft. Kontakta oss idag så hjälper vi dig till ett bättre inomhusklimat.

ventilationstekniker i kumla, installation av ventilationssystem

Bra ventilation för alla i Kumla

Oavsett om du är privatperson, företag eller förening hjälper vi dig med alla dina ventilationsprojekt – stora som små. Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom dina behov och vilka möjliga lösningar som står till buds. Vi ger dig sedan en tydlig offert där både materialkostnad och arbetskostnad står med. Det tillkommer inga extrakostnader utöver det som står i offerten. Genom hela projektet får du en dedikerad projektledare som du kan vända dig till under hela arbetets gång.

Ibland räcker det med en ventilationskontroll eller enklare filterbyten. I andra fall kan det behövas en mer omfattande renovering eller byte till ett mer effektivt ventilationssystem. Kanske vill du få bättre energianvändning genom ett FTX-system eller sanera fastigheten från radon. Våra kunniga experter hjälper dig från ax till limpa och kan även ge tips och förslag på hur du optimerar din ventilation ytterligare.

Frisk luft i alla fastigheter

Att ha frisk och ren luft i fastigheter är en förutsättning för att de som vistas där ska må bra. Genom god ventilation minskar du risken för fukt och dålig lukt, vilket på sikt kan leda till mögelangrepp och sjukdomar. Ofta kan problem med astma, allergier och huvudvärk bero på just dålig luft, så det är viktigt att ventilationen fungerar som den ska.

När du anlitar Aeris ventilation kan du vara säker på att du får:

  • lösningar som är anpassade efter dina förutsättningar
  • tydliga offerter utan dolda kostnader
  • expertkunskap baserad på många års erfarenhet
  • ett personligt bemötande.

Vill du ha bättre inomhusklimat? Kontakta oss på Aerius Ventilation idag för att boka in ditt kostnadsfria hembesök.

Vanliga frågor om ventilation i Kumla

Jag har imma på insidan av mina fönster, kan ni hjälpa mig?

Absolut! Att ha fukt och imma på fönstren är ofta ett tydligt tecken på att ventilationen inte fungerar som den ska och det kan på sikt leda till mögel och andra skador. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök så hjälper vi dig att komma till rätta med problemet.

Hur kommer jag i kontakt med er i Kumla?

Det enklaste är att fylla i kontaktformuläret längst ner på denna sida, men du kan även maila oss på info@aerius.se eller lämna ditt telefonnummer i rutan nedan så ringer vi upp dig. Vi återkommer oftast inom 24 timmar.

Kan ni utföra service på mitt ventilationssystem i Kumla?

Ja, det kan vi. Våra erfarna medarbetare är experter på löpande service och underhåll och kan hjälpa till med rengöring, filterbyte och mycket mer på de allra flesta system. I samband med besöket kan de även ge tips och förslag på hur du kan göra ditt ventilationssystem ännu mer kostnadseffektivt.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Vanliga frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@aerius.se. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation