Ventilation Norrtälje2023-07-13T11:27:14+01:00

Ventilation Norrtälje

För alla dina ventilationsbehov i Norrtälje

Hos oss på Aerius ventilationsfirma får du hjälp med allt inom ventilation i och omkring Norrtälje. Vi utför allt från ventilationskontroller och undersökningar, till renovering och installation av kompletta ventilationssystem. Både privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och samfälligheter är välkomna att höra av sig till oss. 

Genom vår långa erfarenhet och stora kunskap ser vi alltid till att du får bästa möjliga hjälp, oavsett om du behöver en ventilationsrengöring, installera ventilationssystem som till exempel FTX-System eller har problem med mögel och fukt. Vi utför alltid ett kostnadsfritt platsbesök innan du får en komplett offert. Om du hellre önskar få ett fast pris på telefon går det också bra i de flesta fall.

Bättre ventilation ger bättre hälsa

Med ett optimalt luftflöde i fastigheten mår både de som vistas där och själva byggnaden bättre. En bra ventilation för bort fukt och skadliga partiklar, så att inomhusklimatet är friskt och säkert. I Sverige spenderar vi många månader inomhus, i synnerhet vintertid. Därför är det viktigt att både bostäder och arbetsplatser är välventilerade. 

Efter en genomgång av ventilationen och inomhusklimatet kan vi erbjuda åtgärder anpassade för att du som bor i Norrtälje ska få ett så bra luftflöde som möjligt. Det kan handla om allt från att rengöra och trimma in befintliga kanaler och fläktar, till att installera ett helt nytt FTX-system. Vi genomför även löpande underhåll, filterbyten och återkommande OVK:er. 

Kontakta oss för ventilation i Norrtälje

Sedan starten 2015 har Aerius ventilationsföretag varit det självklara valet för dig som behöver hjälp med din ventilation i Norrtälje. Våra kunniga tekniker ger dig en skräddarsydd lösning och kan dessutom ge dig tips och förslag på hur du själv kan förbättra ditt inomhusklimat. 

När du anlitar Aerius får du alltid:

  • Kostnadsfritt platsbesök och tydlig offert utan dolda extrakostnader
  • Erfaren och kunnig personal som hjälper dig under hela projektet
  • Proffsigt bemötande och effektiva lösningar
  • En pålitlig och lokal partner för alla dina ventilationsbehov

Kontakta oss idag för friskare inomhusluft!

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

Offertförfrågan

Vi älskar utmaningar och att hjälpa andra till ett friskare inomhusklimat. Hör gärna av dig så kikar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 24 timmar!

Fler frågor

Börja med att kontakta oss så kikar vi på förutsättningarna, ledtider just nu är alltifrån några dagar till några månader beroende på omfattning av undersökning, projektering och arbete.

Vi nås via telefon och mejl. Ring 010-300 16 00 eller skicka e-post till [email protected]. Vi återkopplar alltid inom två arbetsdagar.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd. Vi hjälper gärna kunder från mindre städer och vi har valt att arbeta i hela Mellansverige, främst när det gäller att byta FTX-system för villor och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vår styrka ligger i att vi anpassar lösningen utifrån kundens behov. Vi gillar mindre jobb som till exempel service och ventilationsrengöring, samtidigt hjälper vi de kunder som vill investera stort i sitt inomhusklimat.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation och inomhusklimat

Vanliga frågor om ventilation i Norrtälje

Ventilation Norrtälje – hur snabbt kan jag få hjälp?2022-07-10T21:20:02+01:00

På Aerius jobbar vi alltid med att ha så korta ledtider som möjligt. Oftast kan vi därför ha en lösning på plats för din ventilation inom 1-2 månader. Är det ett akut ärende prioriterar vi om så att du får hjälp snabbare, vanligtvis inom 1-2 veckor. 

Vilka ventilationsproblem kan jag få hjälp med i Norrtälje?2022-09-15T22:44:57+01:00

Vi har ett brett utbud av tjänster och gör allt från byte av takfläktar och FTX-System, till renovering, rengöring och nyinstallation. Du hittar hela vårt tjänsteutbud här!

Luften i mitt hus är väldigt torr, vad kan jag göra?2022-07-10T21:21:41+01:00

Det finns en del saker du själv kan göra. Läs vårt blogginlägg om hur du får bukt med torr luft inomhus. Om du inte får ordning på problemet är du varmt välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök där vi ser vilka åtgärder som skulle passa ditt hus.