2023-02-14

Aerius Ventilation ansluter till Svensk Ventilation: För ett energieffektivt och hälsosamt inomhusklimat för alla!

Aerius Ventilation ansluter till den välrenommerade branschorganisationen Svensk Ventilation efter att vid flertalet tillfällen haft dialog med Britta Permats, VD för Svensk Ventilation.  Svensk Ventilation har en viktig roll i Sveriges samhälle och lyfter ämnen som inomhusklimat och energieffektivisering – något som vi på Aerius Ventilation brinner för. Ett  medlemskap blev därför en självklarhet för oss.

branschorganisation för ventilationsföretag

Bättre förutsättningar – ökad service

Aerius medlemskap hos Svensk Ventilation går i linje med att vi ständigt vill hålla oss uppdaterade inom de senaste lagkrav och regler som finns i ventilationsbranschen. Alla medlemmar hos Svensk Ventilation får stöttning för att kunna leverera hälsosamt inomhusklimat och energieffektiva lösningar till sina kunder. Svensk Ventilation kan guida sina medlemmar om till exempel vilka utbildningar som håller måttet och mycket mer. De erbjuder dessutom sina medlemmar prognoser från bygg- och fastighetsmarknaden samt fri tillgång till ventilationsbranschen LCC-program för att kunna beräkna livscykelkostnader för olika luftaggregat. Medlemskapet ger Aerius Ventilation ökade förutsättningar för att utföra installationer och tillhandahålla service i världsklass till sina kunder.

Arbetar mot samma mål

Svensk Ventilations vision är “Ett energieffektivt och hälsosamt inomhusklimat för alla.” Vi på Aerius kan inte annat än hålla med. Vi arbetar ständigt för att våra kunder ska få en ren och säker luft – i skolan, i hemmet och på arbetsplatsen. I Sverige spenderar vi 90% av vår tid inomhus, och det är därför avgörande med ett hälsosamt inomhusklimat. Vi tackar Svensk Ventilation för en snabb hantering av ansökningen och ser fram emot ett långt och roligt samarbete! Alla medlemsföretag hos Svensk Ventilation hittar du här.