Ventilation Täby

Vår Kunskap – Din Trygghet
Offertförfrågan

Aerius Ventilation

Behöver du i Täby hjälp med ventilationen? Det löser vi på Aerius! Vi är ett företag grundat av passionerade experter som brinner för allt som har med ventilation att göra. Några exempel på vad vi erbjuder är OVK-besiktning, projektering, ventilationsservice och felsökning. Som företag är vi ganska ungt då vi grundades 2015, men vi har redan hunnit bli ett av de företag i branschen med absolut högst kundnöjdhet. Det tror vi helt enkelt är ett tecken på att vi faktiskt kan det här med ventilation i Täby.

VÅRA TJÄNSTER

Ventilationsservice

Vi utför service på alla system och fastigheter. Bostadsrättsföreningar, Villor, Hotell, Fastigheter etc. 

Felsökning

Vid problem med ventilation kan vi felsöka hela systemet till fast pris beroende på omfattning av felsökningen.

Projektering

Är man i tankarna på att renovera huset och riva väggar eller ifall man vill uppgradera sitt ventilationssystem kan vi projektera kostnadsfritt ifall det rör sig om ett mindre objekt.

OVK Besiktning

Vi utför OVK på riksnivå och kan därmed göra OVK kontroller på samtliga byggnader som har skyldighet att göra det. 

KOSTNADSFRI OFFERTFÖRFRÅGAN

Fyll i era kontaktuppgifter nedan eller kontakta oss direkt på telefonnummer 08-400 255 53.

Ventilation Täby

Varför välja just oss för hjälp med ventilation i Täby?  

Det finns många anledningarna till varför du bör välja just oss. Här är några:    

  • Vår noggrannhet. Noggrannhet är a & o för oss på Aerius. När det kommer till ventilation så är det mycket man måste tänka på när man arbetar. Skulle man råka missa vissa detaljer kan det leda till stora och inte sällan kostsamma konsekvenser. Vår utgångspunkt är därför att aldrig lämna ett arbete förrän vi är helt säkra på att vi gjort allt vi kunnat för vår kund.
  • Vår kommunikation. För oss är det oerhört viktigt med en god kundkommunikation. Varje gång vi exempelvis. utför en felsökning så ser vi alltid till att förklara för kunden exakt var felet ligger. Och självklart berättar vi hur vi kommer lösa det. Genom att låta kunden hänga med i våra tankar så genereras en trygghet som alltid brukar uppskattas.
  • Våra många nöjda kunder. Som vi tidigare nämnde är vi ett av de företag i branschen med absolut högst kundnöjdhet. Detta är vi givetvis både stolta och glada över, och det är samtidigt något vi alltid kommer jobba hårt för att kunna upprätthålla.

Hör av dig för hjälp med ventilation i Täby!

Om du behöver hjälp med ventilationen i Täby eller har några frågor till oss så är det bara att du hör av dig. Vi hörs och varmt välkommen till Aerius!